Zanimivosti

Horoskop za sredo, 23. marca

W.Y.
23. 3. 2016, 07.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
So vam zvezde naklonjene?

OVEN – Delo vam še vedno povzroča preglavice. Vse, kar zaslužite, nekako zapusti vašo denarnico v rekordnem roku. Omislite si drugačen način varčevanja in bodite sproščeni.

BIK – Po zvezdnih namigih je pred vami čas povečane ustvarjalnosti. Čustvena skladnost bo prinesla določeno ravnovesje in umirjenost. Popaziti boste morali v komunikaciji.

DVOJČKA – Ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, ki jih nameravate izpeljati, saj verjamete vanje. Ukvarjajte se z delom in se pokažite v najboljši luči. Poslovni sestanek vam lahko utre pot naprej.

RAK – Na delovnem mestu se naučite strpnosti do svojih sodelavcev. Prilagajati se morate tudi drugim in njihovim potrebam. Dobro je stvari pogledati tudi z drugega zornega kota.

LEV – Dogodki v današnjem dnevu zahtevajo celega človeka, zato je bolje, da se osredotočite na nekaj stvari, ki vam bodo prinašale tako zadovoljstvo kot dobiček. Umirite se, a ostanite pozorni in reagirajte, ko bo to potrebno.

DEVICA – Pretirano vztrajanje se ne bo izplačalo! V vaše življenje bodo prihajali zelo zanimivi in nekoliko nenavadni ljudje. Ljubezen bo tokrat oaza sredi puščave.

TEHTNICA – Ne prepuščajte se brezdelju, čeprav boste imeli obilo priložnosti. Zamotite se z ne preveč zahtevnimi opravili, ki vključujejo zlaganje, preurejanje, načrtovanje.

ŠKORPIJON  Naj se dan odvija v prijateljskem in borbenem duhu. To vas bo odvrnilo od notranje bolečine. Obstaja manjša možnost izboljšanja stanja na vašem računu.

STRELEC – Imate nekaj težav pri delu, pomoči pa še vedno nočete poiskati. Raje se zapletate, kot da bi priznali, da pravzaprav ne veste, kam ste se napotili. Odpornost je nekoliko slabša.

KOZOROG – Mnogo zadev boste želeli spremeniti in jih postaviti na svoje mesto. Zelo dinamično se boste počutili doma in v krogu družine. Primerno vlogo bo imel tudi pogovor.

VODNAR – Zamujeno boste nadoknadili, ko boste trdno prepričani vase. Spoznali boste, da zares napredujete, le kadar sledite sebi in svojim notranjim občutkom. Povrnili se vam bosta samozavest in volja do novih zmag.

RIBI – V domačem okolju boste prešerne volje, saj se boste končno zleknili na kavč in uživali v družinski atmosferi, za katero imate zaradi službenih obveznosti vse manj časa.

Estrada

Miley Cyrus
"Flowers"

Miley Cyrus očitajo kopiranje pesmi Bruna Marsa

Sebastian
Izgubil spomin

Pevec Sebastian po halucinacijah v bolnišnici

Diddy
Domnevne spolne zlorabe

Aretacija Sean "Diddy" Combs: Slavnega raperja obtožujejo trgovine z ljudmi

maneskin
Estrada

Pevec skupine Maneskin Damiano David napovedal solo kariero

Lionel Messi
Vrnil se je

Lionel Messi šokiral ob vrnitvi na igrišče: Nova podoba zasenčila mojstrske zadetke

Raiven
Evropska turneja

Raiven se bo z evrovizijsko uspešnico "Veronika" predstavila v Zagrebz

Zanimivosti

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast

kotna sedežna garnitura
Vsestransko uporabne

Poznate vse prednosti kotnih sedežnih garnitur?