Napeto do zadnjega

Šou domov olimpijske igre: Po treh zaporednih porazih končno zmaga za Roškarja

R.T.
26. 7. 2024, 09.39
Posodobljeno: 26. 7. 2024, 09.39
Deli članek:

Drug drugemu sta izbrala imeni skupin; Anja je Robertovi ekipi dala ime "Roza brigada", medtem ko je Robert Anjini ekipi izbral ime "Anjine neveste". Tekmovanje je bilo napeto in zanimivo do zadnjega trenutka.

Radio 1
Zmagovalec je bil tokrat Roškar.

Anja Ramšak in Robert Roškar vsako leto pripravita nekaj izjemnega in tudi letos ni bilo nič drugače. Tradicija se je začela pred tremi leti s tekmo v nogometu, nadaljevala s tekmo v igri boj med dvema ognjema in lani z igro "Človek ne jezi se" v živih oblikah. Tokrat sta simbolično, dan pred olimpijskimi igrami, pripravila svoje olimpijske igre. Dvoboj je potekal na strehi ljubljanske Aleje.

Anjine neveste so bolje začele in povedle z 1:0, vendar so jih Roškarjeve brigade vztrajno lovile in uspele izenačiti na 2:2. Prvi izziv je zahteval, da tekmovalca z zavezanimi očmi nosita kozarec vode in čim prej premagata ovire na otroških igralih. Zmagovalec je bil tisti, ki je prvi prišel na cilj z najmanj polite vode. V drugem izzivu je bil v otroškem peskovniku zakopan denar. Tekmovalca iz obeh ekip sta imela 69 sekund časa, da izkopljeta čim več denarja, nato pa sta enako nalogo opravljala še Anja in Roškar.

Radio 1
Roza brigada in Anjine neveste

Tretji izziv je zahteval, da obe ekipi izdelata papirnato letalo. Tekmovalec iz vsake ekipe se je usedel na gugalnico, Anja in Roškar pa sta ju porinila. Zmagovalca je določil daljši let papirnatega letala. V četrtem izzivu so se tekmovalci spopadli s premagovanjem ovir na čas. Anja in njen tekmovalec ter Roškar in njegov tekmovalec so morali sočasno preplezati igrala. Ko sta oba tekmovalca dosegla cilj, se je čas ustavil, rezultat pa je bil izenačen na 4:4.

Zadnji, skrivnostni izziv, je bil koktejl challenge. Tomaž Fartek, znan mojster mešanja koktejlov, je prinesel vse potrebno za pripravo koktejlov. Anja in Roškar sta se pomerila, kdo bo pripravil boljšega. Nato sta si koktejla izmenjala in naredila velik požirek. Tisti, ki se prvi začne smejati, je poraženec. A ker sta bila oba tako skoncentrirana, je zmagovalca določil Fartek glede na to, kdo je pripravil boljši koktejl. Po treh zaporednih porazih na dvobojih, je tokrat zmagala Roškarjeva ekipa, Roza brigada!

Dogodek je bil izjemno napet in zanimiv. Anjina ekipa je sicer bolje štartala, a Roza brigada je vztrajno dohitevala in na koncu zmagala. Vsi pa že komaj čakajo, kaj bosta pripravila naslednje leto.

Radio 1
Anjine neveste

Radio 1
Roza brigada

Estrada

plesničar, sandi, manja, tiktok
Nikoli nisi prestar

Manja in Sandi, najbolj zabavna 'starca' slovenskega TikToka

Camilla, bivši mož
Poseben večer

Kraljica Camilla in bivši mož ponovno združena

Nicole, Liam
Razkrila novico malo po poroki

Rod Stewart bo zopet dedek!

profimedia-0497566897
Sveže zaročena

Jason Statham in Rosie Huntington Whiteley uživata v Grčiji

Rok Piletič
Vragolije

Roka Piletiča zaradi kraje obiskala policija

martina ipsa
Skupaj z ženo

Martina Ipša zapušča Slovenijo in se seli na Irsko

Zanimivosti

steklokeramična plošča
Brezmadežna kuhinja

Nasveti in triki za čisto steklokeramično ploščo, brez prask

dide
Raper Dide?

Začel v Liverpoolu, pristal v Mariboru: kdo je 27-letni Sheyi Ojo

1
Zanimivosti

Veličastni finale v kraljestvu Zlatoroga krona zlate sezone

Mladinsko_Inga_Remeta_Lo_res_005
Zanimivosti

Nova sezona, novi izzivi

2024-08-28 Triglav - Osvežitvena vožnja-75
Zanimivosti

Velikani vožnje zavzeli prestolnico

etienne-girardet-chp1ITgplkA-unsplash
Zanimivosti

Zakaj v Sloveniji ne najdemo kosmičev za zajtrk iz serije Prijatelji?