Čas počitnic

Foto in video: Nika Zorjan v belem bikiniju razkrila, kje dopustuje

D.K.
26. 7. 2024, 08.31
Posodobljeno: 26. 7. 2024, 10.12
Deli članek:

Priljubljena slovenska glasbenica se je oglasila s hrvaškega otoka Rab, kjer se v teh dneh predaja sončnim žarkom in uživa v morski vodi.

Jure Klobčar
Nika Zorjan

Simpatična Prekmurka Nika Zorjan, ki je sicer zelo skrivnostna glede njenega zasebnega življenja, ni izdala, ali dopust preživlja sama ali ji v dvoje. S fotografij in video posnetkov, ki jih pogosto deli z uporabniki družbenih omrežij pa je razvidno, da nadvse uživa. Tako je včeraj prešerno razpoložena prepevala hrvaški hit Lime Lena in Alena Vitasovića z naslovom Brajde, video pa opremila s pripisom: "Tik preden skočim v morje, pa zašpilam še hit tega poletja. Pozdrav z Raba."

Po objavah sodeč pa 31-letnica na tem čudovitem otoku ne dopustuje prvič. Po lanskem oddihu na Rabu je konec avgusta zapisala, da je to njen najljubši otok na Zemlji. Za Njena.si pa je pred kratkim povedala, da dneve na morju začne z zajtrkom, potem pa gre na plažo, na kateri preživi ves dan, poleg občasne ohladitve v vodi pa bere knjige in piše besedila. Zvečer pa gre na večerjo in pijačo, kar pa se večkrat raztegne pozno v noč. "Na Rabu je veliko glasbe v živo, v čemer zelo uživam," je dejala. Če jo povabijo na oder, pa se z veseljem odzove, saj je vedno za akcijo.

Pri tem naj še spomnimo, da to ni pevkin letošnji prvi skok na morje. V družbi prijateljev in družinskih članov se je maja mudila na rajskih Maldivih, kjer pa ji družbe ni delal njen fant, glasbenik Rok Piletič, s katerim razmerja nista nikoli uradno potrdila in sta ga skrbno skrivala pred javnostjo.

Zanimivosti

ren_2
Meja

Ren in njegov 2000-letni vpliv na Evropo

pomivalni stroj, kozarci, posoda
Zlata pravila pomivanja posode

To so najpogostejše napake pri pomivanju v pomivalnem stroju

rowenta, sesalnik, rowenta-x-force-flex-13
Zanimivosti

Pripravite svoj dom na jesensko razvajanje

stela-in-nikola
Brez pomoči staršev jima ne bi uspelo

Najstniška starša Stela in Nikola iskreno o veliki odgovornosti

strukturna-baterija-chalmers
Strukturne baterije

Inovacija, ki bi lahko drastično izboljšala svet

kampiranje_1
Za užitek

Začetki kampiranja pred 130 leti