Bojan Mori

Prehitro se je poslovil vrhunski koroški tonski mojster

R.T.
22. 7. 2024, 16.58
Posodobljeno: 22. 7. 2024, 17.00
Deli članek:

V nedeljo v zgodnjih jutranjih urah je Koroško pretresla žalostna novica. Za vedno se je poslovil Bojan Mori, vrhunski tonski mojster iz Radelj ob Dravi, ki je je od leta 1993 naprej sodeloval pri številnih projektih na kulturnem, glasbenem in športnem področju, pri ustvarjanju reklam, na številnih prireditvah (Rad'mam Tek, izbor za Miss Slovenije, Ars festu, na velikih glasbenih koncertih …), tako v domačem kraju kot izven ter tudi preko meja.

FB Rad'mam Tek
Bojan Mori je bil star 55 let.

Kot so sporočili prijatelji, je "odplesal zadnji ples in nepričakovano ter mnogo prezgodaj odšel za mavrico". Štel jih je le 55.
Da je bil Bojan Mori izjemen človek, prisrčen, nasmejan, prijatelj in nekdo, na katerega si se lahko vedno zanesel, da je vedno priskočil na pomoč in vedno reševal stisko ljudi, da je bil človek na mestu …, pričajo številni komentarji uporabnikov družbenih omrežij, ki kar ne morejo verjeti, da je umrl.

"Dragi prijatelj Bojan Mori, danes te zadnjič nagovarjamo direktno. Bil si naš peti član! Skupaj smo delili poti, smeh, utrujenost … in predvsem muziko! Hvala ti za profesionalnost in prijateljstvo. Slednje bo trajalo kljub temu, da boš od sedaj pozicioniran za mešalno mizo nekje drugje. Ne vemo, kam si šel, smo pa prepričani, da bo od tega dne dalje tam boljši sound. Težko bo nadaljevati brez zavesti, da sediš v ozadju in skrbiš za nas, kot si na vseh in tudi na tem našem zadnjem skupnem špilu. Hvala ti za vse," so besede, s katerimi so se od njega poslovili člani koroške glasbene zasedbe Da Džem.

Ganljivo sporočilo mu je namenil tudi DJ Ukac (Uroš Krajnc), ki se mu je med drugim zahvalil za vse izposojene kable, luči … "je preveč stvari, da bi jih našteval, kar si mi bil pripravljen pomagat."

Zdaj bosta njegov smeh in glasba odmevala nekje za mavrico. Družini in vsem njegovim prijateljem in znancem ob tej priložnosti izrekamo iskreno sožalje.

Estrada

natalija-veseljak-simon-pelko-1
Amore mio

Najljubši kompliment za Natalijo: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!«

Srbski igralec Sergej Trifunović
Srbski igralec

Trifunović v Splitu dobil 60 dni pogojne kazni, plačati mora 150 evrov, zanj se je zavzel tudi Vučić

Alfi Nipič
Dvojno slavje

Nipiča za prvih 80 šokirali z "muzikantsko budnico" in vodometom, Hermino Veseljaki obiskali na domu

Baby Lasagna, Šou domov
Radio 1

Ekskluzivno v Šou domov: Tomi Meglič imel velike načrte z Baby Lasagno

robert petan_foto jernej kokol (1)
Po novem tudi mož

Robert Petan na skrivaj skočil pred oltar!

nina donelli 2
Zdaj je znano!

Noseča Nina Donelli prvič razkrila svojega partnerja, gre za znanega slovenskega športnika

Zanimivosti

električni-števec
Napačen števec

Skoraj 20 let plačeval račune nekoga drugega, opazil šele sedaj

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast