Astrološko

Tedenski horoskop: Osebni razvoj je proces, ki poteka vse življenje

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
22. 7. 2024, 16.11
Posodobljeno: 20. 8. 2024, 13.38
Deli članek:

Pogovori so po navadi priložnost za usklajevanje pa tudi iztočnica za osebno in duhovno rast; vedno jih spremljajo določeni občutki in spoznanja. Osebni razvoj je proces, ki se odvija vse življenje.

Dreamstime
/

Modro je, da si vzamete nekaj časa za razmislek o tem, kaj vam daje spodbudo in motivacijo. Prijetne besede bodo k temu pripomogle in lažje boste sprejeli tudi nekaj iz preteklosti.

Ljudje se sicer mnogokrat vrtimo v začaranem krogu in točke vhoda in izhoda so iste. Ko ne gre vse po načrtih, potrebujemo določeno znanje drugih ljudi, in tedaj pridejo na vrsto odnosi. Brez sodelovanja torej ni napredka, drugi so nam lahko v pomoč ali oporo. Izbira ni vedno preprosta, a ta trenutek je vendarle vaš, vi imate v rokah škarje in platno.

Oven

Ljubezen: Venera vam bo podarila magnetične preobrate in lahko boste ponosni nase in na svoje dosežke. Odkriti morate svoje danosti in tako najti ravnovesje v intimnosti doma. Primerna dneva za pogovor bosta sreda in petek. Slediti morate glasu srca.

Denar: Mars vam bo podaril drugačne smernice in tako boste lahko kos vsem delovnim nalogam. Pogovori in dogovori na delovnem mestu bodo priložnost za novosti. Skozi skupinsko delo boste napredovali in naredili tudi pomemben korak naprej.

Zdravje: Roko na srce, ko si boste vzeli čas zase, boste lahko sešteli svoje prednosti in tako pridobili nagrado, ki si jo želite. Venera vam bo okrepila notranjo energijo in zaupanje, tako se bodo stvari razpletale v pričakovano smer. V osebno pomoč vam bodo duhovna znanja.

Bik

Ljubezen: Če boste zaupali glasu srca, najdete tisto notranjo moč in ljubezen do sebe. Neptun vam bo prinesel romantično energijo in skladnost v odnosu. Poglobili se boste v zadeve, ki ste jih odlagali, in ob tem boste lahko naredili korak naprej.

Denar: Mars bo prinesel nekaj dobrih iztočnic in plodnih sodelovanj. Spoznali boste, kaj ima prednost in kateri odnosi vas lahko osrečijo. Kljub vsem delovnim obveznostim lahko najdete v sebi ravnovesje in skladnost. Finančni napredek prihaja v sredo.

Zdravje: Pridobili boste dodatno motivacijo ter našli osebno svobodo in čas za raziskovanje. Izgubljeno energijo vam bodo povrnili narava, delo na vrtu in izrazna umetnost. Zelena barva vam bo okrepila notranjo moč in štele bodo pozitivne misli.

Dvojčka

Ljubezen: Kolo usode vam bo naklonjeno v sredo in petek, res pa je, da bo vmes kar nekaj dinamičnih potez. Dogodki se bodo korak za korakom odvijali v pričakovano smer. Prisluhnite svojemu srcu, tam najdete harmonijo in skladnost.

Denar: Merkur vam bo pomagal do modrih, dobro premišljenih odločitev. Na denarnem področju boste imeli srečo, lahko boste ponosni nase. Sicer bo treba narediti načrt in spoznati, kaj vam daje zagon in voljo. Ta čas prinaša plodna sodelovanja.

Zdravje: Pazite, da boste izbrali prave besede in sprejeli nekaj uporabnih namigov iz okolice. Ključno bo, da boste našli svojo srečo in osebno zadovoljstvo. Energijo vam bo povrnila bela barva. Sledijo preobrati, ki vam bodo v prid.

Rak

Ljubezen: Venera bo okrepila vašo notranjo moč in zaupanje do ravnovesja. Sledili bodo preobrati, ki prinašajo paleto dobrih priložnosti za sodelovanje. Največjo srečo in zadovoljstvo boste občutili v objemu srčnega izvoljenca in odlično se boste počutili doma.

Denar: Sodelavci vam bodo pomagali, če jih boste za pomoč zaprosili. Več časa boste namenili tudi za kovanje načrtov in izpolnila se vam bo srčna želja. Merkur bo prinesel tudi nova znanja in v pomoč vam bodo odkriti pogovori. Srečen dan bo četrtek.

Zdravje: Poiščite moč v sebi in izkoristite svoje talente, pripomogli bodo k ravnovesju in skladnosti. Koristilo vam bo zapisovanje občutkov, spremljala vas bo pozitivna energija. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vas lahko osrečijo.

Lev

Ljubezen: Rdeča nit bodo pogovori in sprejeti boste morali novo strategijo o tem, kaj ima prednost. Vir energije bo oranžna barva. Srčni izvoljenec vam bo na obraz pričaral nasmeh. Sicer bo to tudi teden, ko bo treba razmisliti o pozitivnih vrednotah v ljubezni.

Denar: Vaši koraki bodo pogumni, in glede na to, da boste ciljno usmerjeni, se bodo stvari razpletale po pričakovanjih. Nekaj sprememb bo pri denarju, vendar se bo našla tudi rešitev. Predvsem bo pomembno, da najdete v sebi moč in dodatno motivacijo.

Zdravje: Izziv bodo preizkušnje, vezane na ego, kajti ne bo vse po vaši volji. Vzemite si čas za razmislek ter se sprostite ob prijetnem pogovoru, knjigi ali v naravi. Sodeč po zvezdnih namigih, se bo treba za težko pričakovano pohvalo potruditi.

Devica

Ljubezen: Ta teden boste lahko v ljubezni večkrat ponosni nase in na svoje dosežke. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine, odkrili boste svojo moč in jo delili v zavetju doma. Venera vam bo prinesla duhovna spoznanja in tako boste kos svojim obveznostim.

Denar: Čeprav boste naredili načrt, se bodo zadeve odvijale nekoliko drugače od pričakovanega. Spoznali boste, kam se izplača vlagati energijo, in kaj lahko nekoliko počaka. Kocke usode se bodo v sredo in petek zavrtele po pričakovanjih.

Zdravje: Pogumno boste stopili v ospredje in odločno povedali svoje mnenje. Problemov, ki jih piše življenje, ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Kot kažejo zvezde, boste znali iz vsake zgodbe izluščiti zrno modrosti.

Tehtnica

Ljubezen: Roko na srce, predelovali boste nekaj iz preteklosti, a boste tudi ponosni na svoje dosežke. Ključni bodo pogovori, pričarali bodo neko ravnovesje in skladnost. Venera vam bo podarila brezpogojno ljubezen in to vas bo polepšalo.

Denar: Torek in četrtek bosta dneva, ko lahko zablestite tako na delovnem mestu kot glede denarja. Teden bo v znamenju kreativne energije in lahko boste uresničevali svoje načrte. Pogovori vam bodo v osebno pomoč in spodbudo.

Zdravje: Izkoristili boste, kar vas veseli, in se hkrati pogumno soočili z dejstvom, da ni vse zlato, kar se sveti. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali ali pa zanje ni bilo časa. Spremljali vas bosta notranja moč in modrost.

Škorpijon

Ljubezen: Odgovore lahko najdete v sebi in hkrati sledite sodelovanju. Prilagajanje bo ključna beseda tedna, toda vseeno boste znali izraziti svoje mnenje in poglobiti odnos do sebe. Magnetična energija bo poudarjena v sredo in četrtek, zabavno bo.

Denar: V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi, ki vas lahko osrečijo in vam podarijo zaupanje in moč. Napredek prihaja ravno na podlagi ustreznih informacij, svoje mnenje pa boste povedali po temeljitem razmisleku. V osebno pomoč in oporo vam bodo sodelavci.

Zdravje: Poglobili se boste v dejavnosti, ki vas polnijo z energijo. Barva tedna bo svetlo modra. Če boste sledili glasu srca, boste do konca tedna nagrajeni. V oporo vam bodo znanja, povezana s svetom duhovnosti in mistike. Zapisujte si občutke.

Strelec

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo dokazal svojo naklonjenost in vam dal nekaj modrih nasvetov. Povsem od vas bo odvisno, kam boste vlagali energijo, brez prilagajanja pa ne bo šlo. Res je, da bodo ključ do srca prijetne besede.

Denar: Kolo usode vam bo prineslo nekaj izzivov in tudi rešitev. Poglobili se boste v dejavnosti, ki vam bodo v oporo. Odkrili boste svojo moč in spoznali, da morate stopiti v ospredje, a tudi kritično ocenjevati okoliščine. Barva tedna bo zelena.

Zdravje: Ta teden se vam bosta okrepila vera in zaupanje, tako lahko najdete v sebi določene odgovore. Odkrili boste svojo moč, in če boste sledili intuiciji, lahko dogajanje predvidite. Izgubljeno energijo vam bo povrnila narava.

Kozorog

Ljubezen: V tišini srca boste našli določen odgovor, in ko boste to spremenili, najdete tudi zaupanje. Čarobnost črpajte iz svojih občutkov in jo ubesedite. Tako lahko pričakujete napredek v odnosu, verjetno v soboto ali nedeljo.

Denar: Saturn vam bo podaril resnost, doslednost in temeljitost. Denarno se vam obetata napredek in raziskovanje. Osebna analiza bo pokazala, da lahko sledite svojemu znanju in izkušnjam. Dogodki bodo potekali tako, da boste znali narediti korak naprej.

Zdravje: Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in izluščiti zrno modrosti. Stvari, ki jih ne morete povedati na glas, si zapisujte, tako vam bo lažje. Volja in pogum bosta vrednoti tedna, prinašata vam napredek in dobre iztočnice za rast.

Vodnar

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo, sodelovanje in njegovi nasveti bodo nekaj posebnega. Vir energije bo modra barva, ki simbolizira tudi umirjenost. Privoščite si nekaj časa zase in sledite svojim usmeritvam.

Denar: Dogovori tega tedna bodo ključ do rešitev. Uran vam bo pomagal, da boste na dogodke pogledali s svežino in tako našli nove ideje. Na delovnem mestu se vam bo obrestovala diplomacija, kajti tako boste lahko naredili pomemben korak naprej.

Zdravje: Dokazovanje vam bo prišlo prav v torek, res pa je, da bo čas sicer namenjen kreativnim dejavnostim. Sprostite se ob umetnosti ali glasbi, tako lahko v sebi najdete moč za napredek. Čas je, da prisluhnete svojim občutkom in se samoopazujete.

Ribi

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo sledil namigom, ki vama bodo prinesli ustvarjalno energijo. Čas bo namenjen skladnosti v odnosu, sprehodi v naravi bodo v dvoje čarobni. Spremljala vas bo sreča, še posebno v petek, in to bo okrepilo vaše zaupanje.

Denar: Na tisti pravi uspeh bo treba počakati, toda spoznali boste, da ste na pravi poti. Rdeča nit tedna bodo sodelovanja in napredek je neizogiben. Ko boste našli navdih in motivacijo, boste lahko povsem sledili poti do cilja. Dan za napredek: sreda.

Zdravje: Več časa boste namenili raziskovanju osebne rasti in spoznali, kaj morate še spremeniti. Okrepljena bo plodna energija in tako boste kos vsem obveznostim in nalogam. Poleg tega boste okrepili svoj notranji mir in to bo dober prerok za srečo in zadovoljstvo.

Estrada

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

anna-sorokin
Zloglasna lažna dedinja

Foto: Obsojena prevarantka Anna Sorokin med nastopom v priljubljenem šovu s sledilno napravo na nogi

robert petan_foto jernej kokol (2)
Po poroki

Robert Petan razkril podrobnosti medenih tednov in nove sezone satirične oddaje

Sophia Loren
Italijanska igralka

Filmska diva Sophia Loren na pragu okroglega jubileja

PR_danielpopovic
Aktual

VIP večerja z Danielom Popovićem v Hotelu Dolenj'c

natalija-veseljak-simon-pelko-1
Amore mio

Najljubši kompliment za Natalijo: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!«

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste