Za kuhanje ga je navdušila babica

Najbolj ga premamijo čokoladni rjavčki

P. J./revija Lady
20. 3. 2022, 17.20
Deli članek:

»V rokavu skrivam nekaj babičinih trikov in nasvetov, najboljšega pa mi je zagotovo dala prijateljica, ki mi je svetovala, naj se pri sladicah vedno držim recepta in ne improviziram,« pravi vsestranski glasbenik.

Osebni arhiv
Nino Ošlak

Nino Ošlak je pevec, magister glasbene pedagogike, pianist, avtor glasbe, besedil in aranžmajev, studijski glasbenik in še bi lahko naštevali. Marsikdo pa ne ve, da se mladi glasbenik odlično znajde tudi za štedilnikom, kjer nastajajo okusne, predvsem pa raznovrstne jedi. Za kuho ga je pred leti navdušila babica, ki je bila zaposlena kot kuharica, zato Nino še danes najraje zavije k njej na kosilo, kjer ga vedno čakajo dobrote, ki jih je oboževal kot otrok.

»Na mojem krožniku se največkrat znajdejo mediteranske jedi, ki jih obožujem, no, pa tudi jedi na žlico. Res rad jem,« se zasmeji simpatični pevec, ki še razkrije, da je nor na slaščice, najbolj mu tekne tiramisu, sam pa najraje pripravi čokoladne rjavčke. »V rokavu skrivam nekaj babičinih trikov in nasvetov, najboljšega pa mi je zagotovo dala prijateljica, ki mi je svetovala, naj se pri sladicah vedno držim recepta in ne improviziram,« se še zasmeji.

Zanimivosti

neprepoznavni_1
Preprost program

Postanite neprepoznavni v samo nekaj tednih

možgani, glava
Psihološki pojav

Znanstveniki spreminjajo navade v možganih

gebhard rosmanith (1)
Intervju

Na koncu ljudje jedo tisto, kar je v interesu korporacij

zanositev
Zgodba Melite Slavič

Rodila pri 46 letih: ni besed, ki bi opisale, kaj sem čutila, ko sem ga prvič zagledala

hladilnik, prenajedanje, nočni prigrizek
Zdravi prigrizki

Ste tudi vi nenehno lačni in brskate po hladilniku?

viki-groselj
Intervju

Viki Grošelj se po petdesetih letih vrača pod veličastni Makalu