Estrada

Propadle zvezde fehtarijo naokoli. Jih sploh kdo hoče?

Nejc Simšič
2. 7. 2015, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Propadle TV "zvezde". Pred poletjem so televizijski ekrani na slovensko zvezdnato nebo izstrelili nove zvezde, ki pa so v resnici vse prej kot to.

facebook

Žiga Puconja, tekmovalec šova Big Brother: "Naši obiski večjih krajev so odvisni od mesečnih prilivov, ki so skoraj v celoti porabljeni za življenjske stroške."

Da lahko slava človeku prehitro stopi v glavo, so živi dokaz prav nekateri udeleženci resničnostnih šovov, ki so čez noč iz vrabčkov postali pavi, a žal brez perja.

Na zabavah se obnašajo preveč vzvišeno, preveč zvezdniško, čeprav v resnici niso pokazali še ničesar, razen morda nage riti ali posteljnih aktivnosti na televiziji. A nič za to, po vseh šovih, ki smo jih gledalci gledali v zadnjih letih, bo tudi tokratne »zvezdice« kaj hitro streznila realnost.

BIG BROTHER VZVIŠEN NAD PREOSTALIMI?

Predvsem udeleženci resničnostnega šova Big Brother spadajo med tiste, ki so čez noč dobili krila in poleteli proti nebu. Naši viri so nam zaupali, da nekateri člani šova Big Brother celo mislijo, da so tako veliki zvezdniki, da si za obisk kakega dogodka zaslužijo plačilo.

Mediaspeed

Po naših informacijah je večina brez prebite pare in samozadostna, zato ni čudno, da naokoli »fehtarijo« za svoj prostor pod soncem. »Pospešeno iščemo lokale, prostore, donatorje in sponzorje, ki bi uslišali vaše prošnje, namigovanja, predloge, tako tukaj, na FB, kot tudi na ulici.

Vendar je dejstvo tako, da naši obiski niso odvisni zgolj od srečne roke nekoga, ki bi izžrebal naslednji kraj, in že se peljemo tja na obisk – vse je odvisno od naših denarnic in mesečnih prilivov (ki pa so skoraj v celoti uporabljeni za kritje življenjskih stroškov),« so javno zapisali nekateri člani šova Big Brother, ki preprosto samo prosjačijo naokoli, medtem ko recimo tekmovalci šova Bar vsaj ponujajo svoje storitve.

»Kličejo nas, da bi delali na zabavah, za šankom ali kot natakarji, in za to delo človek seveda dobi plačilo, to je logično. Cena je odvisna od posameznika, a treba je kovati železo, dokler je vroče,« nam je zaupal eden od tekmovalcev šova Bar.

facebook

PRVI REALITY PIKNIK

Določeni tekmovalci resničnostnih šovov Bar, Big Brother in Masterchef so se med seboj povezali do te mere, da so pred dnevi v ljubljanskem nakupovalnem središču organizirali prvi resničnostni piknik, kamor sicer niso povabili nekaterih drugih sotekmovalcev.

»Tiste, ki jih imamo radi, smo povabili, ostalih pa pač ne. Zakaj bi gledali ljudi, ki nam niso okej,« je na pikniku jasno in glasno povedal barovec Emi, ki kot organizator med drugim ni povabil zmagovalca šova Bar, Črta Banka. Ob vsem tem pa se nasmihajo poznavalci scene, ki pravijo, naj le počakajo še kak mesec, dokler na male zaslone ne pridejo novi šovi in s tem nove »zvezde«.

facebook

Estrada

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste