Estrada

Športnik nosečo ženo varal s transseksualcem

T.P.
27. 6. 2014, 21.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pred nekaj dnevi se je Hank Baskett (31) odselil iz stanovanja, v katerem je živel z ženo, nekdanjo Playboyevo lepotico Kendro Wilkinson (28), zdaj pa se je razvedelo, da je seksi plavolasko med nosečnostjo varal s transseksualcem.

Profimedia

Obtožbe so se pojavile kmalu po tistem, ko je resničnostna zvezda in pevka Kendra (sredi maja 2014) rodila hčerkico Alijah, Baskett pa se je zaradi tega že preselil v hotel.

Profimedia
Hank naj bi se s transseksualcem, ki nosi umetniško ime Ava Sabrina London, prvič srečal v Kaliforniji konec letošnjega aprila. Preden sta se spoznala, sta se dvakrat slišala po telefonu. Rekel ji je, da si je ogledal njene fotografije in videoposnetke na svetovnem spletu, ki so ga povsem prevzeli. Ni mogel verjeti, da obstaja kaj tako očarljivega.

To je že drugi škandal s transseksualnimi manekenkami. Pred Hankom se je z njimi igral Casper Smart in tako postal NEKDANJI fant Jennifer Lopez.

Na prvem srečanju je Baskett uporabljal lažno ime, Avi pa je zatrdil, da še nikoli ni bil s transseksualcem. »Njun zmenek je trajal 20 minut in v tem času ji je otipaval prsi in penis, na koncu pa ji je pustil okrog 400 evrov,« je medijem povedal dobro obveščeni vir.

Afera je prišla na dan

Afera se je dogajala v času, ko je bila Kendra osem mesecev noseča z njuno hčerkico, rojeno v maju. Slavni igralec ameriškega nogometa se je zelo trudil, da za afero nihče ne bi izvedel, vendar pa si ni mogel pomagati in se je vedno znova želel srečevati z Avo.

Profimedia
A ko je na dan prišla informacija o Casperju Smartu, ki je lepo zvezdnico Jennifer Lopez varal s transseksualcem, je Hank otrpnil. Panično je začel klicariti Avo ter ji ponujati več tisoč evrov za molk, obenem pa ji je grozil, da se bo ubil, če kdo izve, da je ženo varal s transseksualcem. Njegova paranoja in strah sta se izkazala za upravičena, saj je njegova skrivnost prišla na dan, še preden si je njegova žena dobro opomogla od poroda. Jasno, da ga Kendra po vsem tem želi zapustiti, on pa je padel v depresijo.

Razumela ga je

Med nosečnostjo je Kendra takole potožila na svojem blogu: »Debela sem, utrujena, smrdljiva in obupno potrebna seksa.« S tem je povedala, da je mož v postelji ne zadovolji več, je pa dodala, da ga razume, saj jo večkrat mučijo vetrovi, včasih pa ji celo uide v hlače. Seveda pa si ni mislila, da si je njen zlati možek poiskal nadomestilo v lepem transseksualcu.

 

 

 

 

 

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov