Estrada

Smetana slovenske estrade na tradicionalnem Lady pikniku s klobuki - zaplesal tudi Lukšič

M.V.
21. 5. 2014, 17.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Včeraj se je v golf klubu Smlednik zgodil tradicionalni Lady piknik s klobuki. Tam so bila imena, kot so Daniel Popović, Duo Platin, Viktorji, Nena iz Big Brotherja in Dragan Bulič.

KMA

Lady piknika brez izstopajočih klobukov ni!

V sredo, 21. maja 2014, so se v restavraciji Evergreen v čudovitem zelenem okolju igrišča za golf v Smledniku zbrali znani in slavni, ki vse leto polnijo strani revije Lady, enkrat na leto pa se sproščeno družijo na Lady pikniku pod klobuki. V prijetnem vzdušju si izmenjajo anekdote, se prepustijo glasbi, izbirajo najizvirnejše klobuke in z dobrodelnimi klobuki naredijo nekaj dobrega – letos so se v uredništvu revije Lady odločili ves izkupiček nameniti sedemčlanski družini Bartolj iz Čudnega sela pri Črnomlju, ki je v lanskem požaru izgubila čisto vse. Najlepše klobuke je razglasil voditelj Radia Aktual Klemen Bunderla, za glasbeno kuliso je do poznih nočnih ur skrbel nepogrešljivi DJ Dady, z nastopi pa so presenetili in navdušili tudi Nina Pušlar, Vlado Pilja in člani plesne skupine The Artifex.

Po lanskem premiernem druženju ob igrišču za golf v Smledniku se je slovenska smetana pod klobuki letos vrnila v idilično okolje, nekoliko odmaknjeno od vrveža in norije prestolnice, in se od zgodnjih popoldanskih ur dalje sproščeno zabavala. Mnogi so že kar tradicionalno prišli brez klobuka in rade volje prispevali svoj delež za nesrečno družino Marjana in Marije Bartolj iz Čudnega sela pri Črnomlju, ki sta se s petimi otroki lani novembra pravočasno rešila iz goreče hiše, a so zato ostali brez vsega. S skromnimi socialnimi prejemki so na robu preživetja in zato se je uredništvo Lady, ki že vse leto spremlja žalostne zgodbe številnih slovenskih družin, odločilo, da izkupiček nameni prav njim.

In katere klobuke je uredništvo izbralo za najizvirnejše? Izbira je bila tudi letos težka, saj so neredki obiskovalci klobuke skrbno načrtovali že mesece pred prireditvijo. Nagrade za najizvirnejše in najzanimivejše klobuke so prejele Tjaša Kokalj, Danica Lovenjak, Špela Jereb, Žiga Lakner ter Klara in Matic, otroka modne oblikovalke Urše Drofenik. Z domiselnimi klobuki so izstopali tudi Violeta Tomić in Lara Janković, Eva Cimbola, Marika Savšek, skupina Čuki, Natalija Verboten, Jožica Brodarič, Saša Lendero, Manca Špik, Julija Kramar, Lara Mahnič Jekoš, Regina, nepogrešljivi Zvone Šeruga, Dragan Bulič in Demeter Bitenc ter mnogi drugi.

Letošnji Lady piknik pod klobuki so z razigranim nastopom, ki je vzbudil nemalo navdušenja predvsem pri najmlajših, odprli člani spektakularne plesne skupine The Artifex, nadaljevala Nina Pušlar s spremljevalno zasedbo, ki je v akustični različici predstavila nekaj uspešnic, za prijetno presenečenje pa je poskrbel vse bolj priljubljeni Vlado Pilja, ki je prijel za kitaro in zapel nekaj priredb, s katerimi navdušuje tudi v TV-oddaji Znan obraz ima svoj glas. Skozi popoldne in večer pa je za glasbo skrbel nepogrešljivi in neutrudni DJ Dady, voditelj priljubljene oddaje 60-90 na Radiu Aktual, ki letos praznuje 30. obletnico delovanja. Kot vedno je bilo tudi tokrat poskrbljeno za najmlajše, ki so se lahko zabavali in kreativno izražali v številnih kotičkih naših pokroviteljev, največ navdušenja pa je požel čarovnik Matej Rotovnik z zabavnim nastopom in vedno privlačnimi čarovnijami in triki.

Več o dogajanju z Lady piknika si lahko preberete v naslednji številki časopisa Svet24.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste