Estrada

Ceca priznala, da so jo devet let mučili

mv
5. 2. 2014, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Srbska pevka Svetlana Ražnatović – Ceca je za srbske medije prvič obširno spregovorila o desetletnem poniževanju, kot pravi sama, ki ga je bila deležna s strani države. Zvezdnica trdi, da so jo psihično mučili in zlorabljali.

Mediaspeed

»Ne vem zakaj sem bila aretirana. Iskreno povedano se nerada spominjam zadnjega desetletja, saj mi je prineslo mnogo gorja. Nisem javno govorila o vsemu, kar sem preživela, saj o tem ne želim razglabljati v medijih in morda je to moja napaka. Če bi bila bolj glasna in bi se borila proti vsem napadom, bi mi bilo morda lažje in ljudem ne bi dopustila, da so name lepili različne oznake, ki so napačne,« je pogovor s srbskim medijem začela pevka Ceca, ki trdi, da še danes ne razume, zakaj je bila na piki nekdanjega vodstva države Srbije. »Nisem našla pravega odgovora. Zdaj je vse za mano in je nepomembno. Želim le zadihati s polnimi pljuči in se znebiti bremena, ki je zaznamoval mojo družino,« je še dodala. V letih hišnega pripora so nad njo izvajali psihičen pritisk in nemalokrat je zaspala v solzah, v strahu za usodo in prihodnost svojih otrok.

Đinđić je bil velik prijatelj njenega moža Željka 

Očitali so ji tudi prijateljstvo z Ružico in Zoranom Đinđićem. »Da, bili smo prijatelji. Moj mož in Zoran sta bila v odličnem odnosu, tudi po Željkovi smrti, smo ostali prijatleji. Zoran je bil prvi, ki mi je izrekel sožalje in predlagal, da skupaj poskusiva vreči Miloševića s prestola Srbije. A sem ga zavrnila, saj me politika nikoli ni zanimala. Potem se je zgodila njegova strašna smrt, s katero mislim, da smo vsi veliko izgubili,« je priznala Ceca, ki so jo povezovali z Đinđićevo smrtjo, a ona to ostro zanika. »Če nekoga poznaš, ne pomeni, da boš šel po njegovi poti in naredil isto, kot bi on,« je še dodala.

Facebook

Zanika utajo davkov

Zavrača tudi očitke, da je bila obsojena zaradi utaje davkov. »To ni res. Vse skupaj se je dogajalo v času embarga, ko je bilo mogoče plačevati le z gotovino. Kaznovali so me zaradi prenosa denarja, ki je bil na moj račun položen v obliki gotovine. Zato so me kaznovali, ne zaradi davkov. Očitali so mi, da sem se na ta način okoristila, a lahko dokažem, da sem vsak dinar, ki je prišel v moje roke, vložila nazaj v klub. Stadion ni padel z neba,« je razložila pevka, ki svoje misli trenutno usmerja le v prihodnost, preteklost pa želi za vedno pozabiti.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov