Črna kronika

"Psihopat me je udarjal s pestmi, me žalil in mi grozil!"

Nejc Simšič, Novice Svet24
2. 8. 2017, 07.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Potem ko je v javnost prišla novica, da so Mirelo prijatelji rešili pred nasilnim zaročencem Milijem, je zdaj pokazala fotodokaze o nasilju.

Facebook
Takšna je (bila) Mirelina modrica.

Starleta Mirela Lapanović te dni doživlja največjo dramo doslej. Potem ko sta jo prijatelja rešila iz prijema domnevno nasilnega zaročenca Milija, so vsi želeli govoriti z Mirelo, in ta je zdaj končno spregovorila. Pravi, da je doživljala največjo nočno moro. »Mili je bil do mene zelo nasilen. Zaradi njega sem se odrekla prijateljem in mu verjela, da me ne bi nikoli zlorabil. Zaljubila sem se vanj, uničila svojo družino in življenje, vse postavila na kocko, se vrnila v Beograd,« se spominja. A tam jo je dočakal povsem drug človek, kot ga je poznala iz šova, tako da se je kmalu pokazalo, kakšen je v resnici.

KOT V GROZLJIVKI

»Spomnim se neke večerje, kjer me je Mili v lokalu lasal in me stiskal za vrat, me odvlekel za točilni pult in tam pretepel. Vrnila sem se za mizo »kot dama«. Potem me je odvlekel v ženski WC. Udarjal je po meni s pestmi, me žalil, mi grozil. To je bila moja največja mora v življenju. Nikoli je ne bom pozabila,« je priznala Mirela in dodala, da so sledili dnevi izživljanja, pretepanja, strahu, bila mu je kot sužnja, je priznala. Ko sta šla ven, je gledala, kam naj pobegne, a vse zaman. Dokler ji ni uspelo poslati sporočila prijateljem v Sloveniji. »Zdaj sem na varnem. Če bi se mu zoperstavila, bi bilo še slabše. Vsakodnevne grožnje, psihična in fizična zloraba ... Vse je bilo kot v grozljivki! V restavracijah mi je sledil celo do ženskega stranišča. Morala sem biti taka, kot jo je iskal, le tako sem preživela. Zato ga tudi nisem prijavila, zaradi strahu sem trpela vse to. Ne morete si predstavljati, kako sem bila prestrašena. Preprosto sem spoznala, da bi me lahko celo ubil. Psihopat je. Cele dneve me je pretepal in posiljeval, odvzel mi je dokumente, me zaklepal in skrival ključ. S telefona mi je izbrisal vse stike in telefon skril. V resnici ni tak kot v šovu, tam je pač igral zaradi kamere. Bolje je, da ne grem več v Srbijo, skrbi me za svoje življenje. On pa je to delal tudi z bivšimi dekleti, vse so se mi oglasile,« je pojasnila Mirela, ki za bivšega noče več niti slišati.

ZDAJ JE NA VARNEM

Mirela, ki se je izpovedala kar v živo prek svoje facebook strani, pa tudi srbskim medijem, zdaj pravi, da je na varnem, čeprav je izgubila skrbništvo nad otrokom. Oboževalci so jo množično podprli, sama pa je, kot pravi, močnejša kot kadarkoli. Žal ji je le, da je morala skozi pekel, a dodaja, da ima vsaka življenjska lekcija svoj namen.

Estrada

dejan fabcic 2
Zna proslaviti uspeh

Dejan Fabčič olimpijsko kolajno proslavljal pol meseca

eva peternelj 1
Dvojno veselje, dvojne skrbi

Udeleženka resničnostnega šova priznava, da ob dveh malčicah ni lahko

natasa tic ralijan in sinova
Negujejo močne vezi

Natašo Tič Ralijan sta sinova že zdavnaj prerasla

natasa bester 1
Silna ljubezen do živali

Hvaležna za vsa bitja, ki ji delajo družbo

Vasilij Žbogar, ambasador Go to Barcolana
Gladek kot morje v bonaci

Vasiliju Žbogarju se ni treba briti

slovenija-ima-talent-2024
Slovenija ima Talent

Žiranti Talentov: »Ne skrivamo, da ni vsak nastop na dušo pisan vsakemu žirantu!«

Zanimivosti

METKA KLEVIŠAR, upokojena zdravnica
Soustanoviteljica Karitas in Hospic

Metka Klevšar, upokojena onkologinja: »Postajamo roboti, ki jim manjka temeljna človečnost«

feng dreamstime_xxl_30598269
Primerjava materialov

Vhodna vrata: spoznajte razlike med materiali

Toplotna crpalka - zracni vir
Združitev obnovljivega in klasičnega vir energije

Za starejše hiše so primerne hibridne toplotne črpalke

strogi
V šolo bistra buča

Vrnitev v preteklost: 'Kdaj boš šel v tretji razred? Mogoče, ko bomo drugega belili.'

Beeland-1
Zanimivosti

Slovenci vodilni ponudniki apiturizma v svetu

SDO_10-03-24_1219UTC_131-171_RedScreen_4k
Možnost pojava severnega sija

Zabeležili najmočnejši sončev izbruh trenutnega cikla