Črna kronika

Njen oče je tudi njen dedek

uk
12. 8. 2015, 19.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Rexan Jones je spregovorila o izjemno občutljivi temi. Čeprav otroci, ki so bili »produkt« posilstva, seveda niso nič krivi, se le redko kdo odloči zgodbo povedati v javnosti.

Facebook

No, Rexan je to storila, saj upa, da bo s svojo zgodbo lahko pomagala ljudem, ki se jim je zgodilo kaj podobnega. Rexan je dolgo skrivala svoje poreklo. Svojim prijateljem je rekla, da je bila posvojena ali da so njeni starši umrli. Toda Rexan se zaveda, da ni edina, in s tem, ko je povedala svojo zgodbo, želi poiskati tudi druge in se z njimi povezati. 

PEDOFILSKI OČE 

Rexan je namreč otrok incesta. Njen dedek je posilil svojo hčer, ki je zanosila. Rexan je povedala, da je njen oče svojo hčer posiljeval več let. »To pomeni, da je moj dedek in oče hkrati,« je povedala Rexan. Njen dedek ima še sedem otrok, ki so hkrati njeni bratje ter sestre in strici in tete. Njena mati je s svojim očetom sklenila grozljiv dogovor. Z njo je lahko počel, kar je hotel, samo ostale otroke je moral pustiti pri miru. Ko je bila stara 18 let in že zanosila, je izvedela, da se njen oče dogovora ni držal. 

BEG OD DOMA 

Takrat je s hčerko zbežala od doma in očeta prijavila socialni službi, a ni povedala, da jo je spolno zlorabljal. Njen oče je preostalo družino nenehno selil, otrok ni pošiljal v šole, tako da ga policija dolgo časa ni aretirala. Potem pa se je ena od socialnih delavk vendarle pogovorila z Rexanino mamo in kmalu so posiljevalca našli. Krvni test je dokazal, da je res Rexanin oče, in sodnik mu je naložil dvajsetletno zaporno kazen. Toda zgodba se z zaprtjem njenega očeta še ni zaključila. 

CIKEL ZLORAB 

Rexan je povedala, da je njena mati zapadla v mamila in cikel zlorab se je nadaljeval z njo. Mati in njen fant sta jo vključevala v svoje perverzne igrice in vse skupaj posnela, nato pa filme prodajala pedofilom. »Eden od mojih najzgodnejših spominov je bil, da sta me poslala v mojo sobo, ker njenemu fantu nisem hotela nuditi oralnega seksa,« je opisala svoje grozljivo otroštvo Rexan. Njena mati se je leta 1996 obesila, ko je bila deklica stara pet let. Poslali so jo k očetovi mami, ki je bila prav tako čustveno nestabilna. Vedela je, da je njen sin zlorabljal otroke, a je za to krivila Rexanino mater. Rexano je redno pretepala in jo verbalno zlorabljala. »Zmeraj, ko sem naredila kaj narobe, me je opomnila, da to počnem zato, ker sem satanov otrok.« Rexanina grozljiva zgodba je tudi velik kazalec kroga zlorab, ki se lahko prenaša iz generacijo na generacijo. V njenem primeru je na srečo prišlo do prekinitve tega kroga, saj ima Rexana zdaj popolnoma normalno življenje s svojo družino. Mnogo je takšnih, ki tega ne morejo storiti.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste