Črna kronika

V Mariboru zaradi parkirišča tekla kri

Gabrijel Toplak
15. 10. 2014, 07.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

59-letni moški naj bi, tako pravi policija, udaril 24-letno dekle. Zaradi poškodb so jo z reševalnim vozilom odpeljali v UKC. Moškega naj bi domnevno razburilo, ker mamica z vozičkom ni mogla mimo avtomobila, zato je pozneje poškodovano tudi opozoril, če ga lahko umakne, a slednja pravi, da jo je prijel z obema rokama za ramena in jo s čelnim delom glave udaril v predel nosu.

Ponedeljkovo jutro v Vrazovi ulici v Mariboru je bilo pestro kot že dolgo ne. Na bližnjem parkirišču sta se namreč sporekla tamkajšnja stanovalca, 59-letni moški in 24-letno dekle, slednja pa je končala v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Maribor.

Miran Šadl, tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor, je sporočil, da je tega dne okoli 9.15 59-letni moški na dovozni poti pred stanovanjskim blokom naVrazovi ulici v Mariboru vpil na 24-letno žensko zaradi nepravilno parkiranega osebnega avtomobila. »Čeprav se mu je ženska nemudoma opravičila in želela prestaviti vozilo, jo je moški z roko odrinil. Presenečena mu je dejala, da se tako ne more obnašati, kar ga je tako razburilo, da jo je z obema rokama prijel za ramena in jo s čelnim delom glave udaril v predel nosu. Ob tem jo je hudo telesno poškodoval in so jo morali z reševalnim vozilom odpeljati v UKC Maribor,« je zapisal Šadl. Policisti bodo moškega kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Gabrijel Toplak

Po obračunu s pestmi je ženska končala v bolnišnici, Milan pa trdi, da ni kriv.

Ko smo včeraj nekaj pred poldnevom obiskali Vrazovo ulico, so se predvsem starejši ljudje, ki so dopoldne doma, pogovoru raje izognili. Veliko jih je zamahnilo z roko. Opogumila se je le starejša ženska v bližnjem frizerskem salonu. »Seveda vem za incident. In tudi vem, kateri moški je bil vanj vpleten. Bil je Milan iz Vrazove. Kolikor vem, naj bi šlo za parkirni prostor, ki sicer ni lastniški, četudi nam je pri nakupu stanovanja upravljavec dejal, da nam eno pripada. A kaj natančno je bilo med njima, nisem slišala,« je pojasnila ženica.

Pozneje smo pozvonili še na Milanova vrata, a ga sprva ni bilo doma, zato smo ga pozneje poklicali po telefonu. »Zgodba ni takšna, kot jo pripoveduje ta ženska. Nisem zločinec, niti ne bi nikoli udaril ženske. Tudi tokrat je nisem, le potisnil sem jo, da je padla čez grmovje in se tam poškodovala. Gre pa za eno od stanovalk nad menoj, ki tudi drugim sosedom povzroča težave s preglasno glasbo in podobnim. Tokrat pa sem jo poklical, da umakne enega od treh avtomobilov, ki jih imajo na parkirišču, saj se mimo vozila ni mogla prebiti mamica z vozičkom. Ko sem pozvonil in je prišla dol, me je začela zmerjati. Ko je kričala name, se mi je z obrazom približala na nekaj centimetrov. Zato sem jo, priznam, odrinil,« je pojasnil Milan.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste