Astronapoved

Horoskop za torek, 23. julija

N. K.
23. 7. 2024, 05.31
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v vodnarju, ob 15.23 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Če bo partner len, ga boste morali najprej prepričati, zakaj bi se bilo dobro premakniti. V življenje samskih ovnov bo prišel nekdo, ki se bo noro zaljubil v vas.

BIK – Razmišljate o zadevah, za katere nimate dovolj poguma. Vse boste videli z drugačnimi očmi. To se dogaja po navadi takrat, ko se predolgo ukvarjate z enim in istim.

DVOJČKA – Za vse naloge boste potrebovali več priprav kot po navadi. Včasih boste stvari predolgo analizirali, toda večinoma vam bo daljši razmislek prišel prav.

RAK – Spet se vas loteva obremenjujoče ljubosumje. Ne iščete tolažbe, temveč dejstva. Morda vam ne bo všeč v delovnem krogu ali med sorodniki, a bo kmalu bolje.

LEV – Pri delu pretiravate, a za zdaj ne morete ničesar spremeniti. Nekdo bo vplival na vas z napačnimi idejami. Premislite o posledicah nezdrave in preveč enolične prehrane.

DEVICA – Sprva bo pot težka, a počasi se boste zavedali, da poteka po vaših željah. V mislih imate nekaj pomembnega v prijateljskih odnosih, kar čim prej izpeljite.

TEHTNICA – Potrpežljivo boste mirili sprte strani in dosegli boste, da se bodo nasprotniki spet začeli pogovarjati. Zelo boste zadovoljni tudi na poslovnem področju.

ŠKORPIJON – Luna močno vpliva na vaše počutje, novost bo tudi nekaj, kar vas preveva v ljubezni. Pazite le, da ne boste hiteli, ker se vam to v tem trenutku ne poda.

STRELEC – Ne boste pričakovali uspehov, zato se ne boste trudili. Ravno pomanjkanje bo vzrok, da ne boste preveč uspešni, to pa vas lahko pripelje v začaran krog.

KOZOROG – Veliko boste razmišljali. Nekateri pogledi na delo se bodo spremenili. Morda boste lažje prenašali tudi tiste strani svojega dela, ki vas najbolj motijo.

VODNAR – V ljubezni se bo po krajšem zatišju močno razvnelo. V središču pozornosti boste, počutili se boste odlično, saj vam morajo priznati, da imate v marsičem prav.

RIBI – S pomočjo ugodnega Merkurja boste danes začeli resno razmišljati o svoji nadaljnji karieri. To bo odlično obdobje za načrtovanje naslednjih korakov. 

Estrada

natalija-veseljak-simon-pelko-1
Amore mio

Najljubši kompliment za Natalijo: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!«

Srbski igralec Sergej Trifunović
Srbski igralec

Trifunović v Splitu dobil 60 dni pogojne kazni, plačati mora 150 evrov, zanj se je zavzel tudi Vučić

Alfi Nipič
Dvojno slavje

Nipiča za prvih 80 šokirali z "muzikantsko budnico" in vodometom, Hermino Veseljaki obiskali na domu

Baby Lasagna, Šou domov
Radio 1

Ekskluzivno v Šou domov: Tomi Meglič imel velike načrte z Baby Lasagno

robert petan_foto jernej kokol (1)
Po novem tudi mož

Robert Petan na skrivaj skočil pred oltar!

nina donelli 2
Zdaj je znano!

Noseča Nina Donelli prvič razkrila svojega partnerja, gre za znanega slovenskega športnika

Zanimivosti

električni-števec
Napačen števec

Skoraj 20 let plačeval račune nekoga drugega, opazil šele sedaj

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast