Življenjska energija

Kako manifestacija deluje in kaj vam jo preprečuje?

Tatjana, Merkaba
19. 5. 2024, 20.10
Deli članek:

Kaj je manifestacija oziroma kako storimo, kar želimo? V prvi vrsti poskrbimo za eterično moč, življenjsko energijo.

AdobeStock
Kakor hitro se hoče človek posvetiti dobremu, celice spremenijo naboj in se usmerijo na tekočo eterično moč.

Eterično telo je odsev duše. Misli pa so tiste, ki silijo, da se veliko govori, motijo dušo in v celotni celični strukturi telesa povzročajo napetosti. Napetost se pozna v tem, da se cilji in želje izjalovijo, prekine se tok življenjske iskre, ki je v nas, in manifestacija se ali ustavi in čaka ali pa se popolnoma prekine.

KAJ VAM PREPREČUJE MANIFESTACIJO?

• Negativne misli in
• oddaljenost v preteklosti ali prihodnosti odvzamejo ter pokurijo življenjsko – eterično moč, kar oddalji od bistva jedra v biti – sem.

Priporočam vam, da na hitro preletite sebe, naredite analizo svojih misli, čustev, kako znanje imate, in ugotovite, ali večji del sledite nečemu zunaj sebe, drugim ali gre za služenje drugim, svetu in podobno. In tukaj se kaže vaše manifestiranje tako, da se vam vse čedalje bolj ustavlja, slabi.

VEČ INFORMACIJ

Dostikrat se vam ob želenem cilju poraja vprašanje: »Vse sem naredil, pa nič …« ali pa: »Samo to? Zakaj se ni uresničilo to in ono?« Zakaj je tako? Bolj ko je človek glasen in hrupen, in višja ko je stopnja njegove glasnosti, bolj izpodriva eterične moči, ki reagirajo na nasprotujoča si nihanja vseh šumov ter se umaknejo ali pa postanejo latentne. Kar pomeni, da se manifestacija ne zgodi, ker ne prepozna ničesar skozi glasne šume oziroma motnje. Zato ker se odposlani pozitivni tokovi povežejo z Božjimi eteričnimi močmi, negativni pa ostanejo v ozračju in padejo nazaj na povzročitelja (kar nekateri ljudje zaznavate, čutite kot težo, breme, nelagodje ...).

KAJ JE MANIFESTACIJA?

Manifestacija ni nič drugega kot oblika misli, ki jih ustvarite sami z načinom življenja. To pa lahko spremenite sami ali s pomočjo, ki je na voljo. Priporočilo ali usmeritev je: sledite sebi – intuiciji, pri tem vam je lahko v pomoč tudi temno modra barva. Da jo vključite v trenutku ustvarjanja želje, cilja, da vas okolje jemlje bolj resno ali pa vi sebe ter da vam pomaga ohranjati fokus.

KAKO DOSEČI, DA SE MANIFESTACIJA URESNIČI?

8 ZLATIH PRAVIL MANIFESTIRANJA
1. Postavite si cilj. 2. Bodite vztrajni. 3. Držite se svojega reda (urnika). 4. Zaupajte si. 5. Imejte se radi. 6. Obožujte vse, kar polepša vaše stanje. 7. Bodite zahvalni. 8. Postanite zgled. Poudarek Z mišljenjem in delovanjem vsakega posameznega človeka se uredi manifestiranje, okolje, ki služi človeku.

Z mišljenjem in delovanjem vsakega posameznega človeka se uredi manifestiranje, okolje, ki služi človeku. Na način, da je treba narediti spremembo. Če tega nočete, se manifestacija vse bolj dogaja vse redkeje ali pa se sploh ne dogaja več, ker ni povezave z življenjsko – eterično močjo.

Vprašajte se, kakšno je stanje pri vas glede eterične moči. Je te eterične moči dovolj, je šibka ali v nihanju. Zakaj? Ko je eterične moči dovolj, se vedno izide manifestacija v dobro, ko pa je ta eterična moč šibka ali v nihanju, pa ne. Zato pri sebi preglejte, kje se vam izgublja. Kaj je bilo tisto, ki jo je odvzelo? Kaj je tisto, ki jo preprečuje, da se ne napolni? Volja je tista, ki drži človeško bit v ustvarjalnosti, vztrajnosti, in to, da verjameš v sebe, v življenjsko iskro – ljubezen.

KDO SPROŽI PROCES MANIFESTACIJE IN KJE SE ZAČNE?

Proces manifestacije sproži človek sam, ker se mora najprej obrniti na eterično moč. Bolj ko se človek v procesu preusmerja in predaja želenemu, več moči priteka v njegovo dušo in možganske celice (pomoč je tišina).

Za lažje razumevanje

Ko se proces iz duše in možganskih celic postopno prenese na vso človekovo celično strukturo, utripa in niha vsa bit. Ker prek komandnega mesta možganov, ki se odzivajo, to božansko nihanje preide postopno na celotno telo. Možganske celice, ki vodijo človeško telo, sporočajo vsem organom pozitivno, to je samo dobro. Na ta odziv skozi impulz možganov reagira celoten sistem celic človeškega organizma, takrat svetite in manifestacija se dogaja. Ste magnetni privlak želenega ali pa se dogaja, kar je takrat smiselno in potrebno.

PRVI ODZIV ALI ZAČETEK MANIFESTACIJE

• Brž, ko se človek zave opozorila svoje usode in se iz nje nekaj nauči, začne jedro bitja duše utripati močneje.
• Duh človeku obzirno pokaže njegove napake in slabosti, človeka prek vesti začne pripravljati na dobro. V velikih možganih, takoj pod lobanjskim pokrovom, so številne zelo občutljive celične membrane, ki veliko laže in hitreje zanihajo kakor druge možganske celice. Te celice so vest. Božji duh se dotakne najprej teh celic in te postanejo človekova policija.
• Kakor hitro se hoče človek posvetiti dobremu (dobre misli, manifestaciji), te celice spremenijo naboj, usmerijo se v tekočo eterično moč. Tako človeka to vedno znova opozarja na njegovo dvojnost. Ko se predamo dobremu, postane aktivno jedro bitja, pomoč v duši, ki je bila do zdaj predvsem latentna.
• Pramoč pomoči se začne že med spanjem, ko iz neskončnosti priteka eterična moč. Zato je ključno, kako preživljate čas pred spanjem (uporaba telefona, gledanje televizije, glasno govorjenje), saj to vpliva na polnjenje vaših eteričnih moči čez noč.
• Ko človek sliši, posluša svojo vest in sledi dobremu, se pritok eterične moči povečuje.
• Ko hotenje postane dejanje, tako da človek najprej v mislih, nato pa v dejanjih odpošilja dobre moči, nihajo te možganske celice, vest, še više, kajti vse, kar niha, dela nove resonance – manifestacije.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov