Karmični dolg

Duša si za to življenje izbere tisti vlak usode,ki ga nujno potrebuje

Alen Marič, hipnoterapevt
22. 8. 2022, 17.34
Posodobljeno: 22. 8. 2022, 17.38
Deli članek:

Le duša ve, kakšno prtljago nosi s seboj v novo življenje. Morda bo srečno, morda srednja žalost ali pa bo polno lekcij, bolečin ter ne preveč lepo in prijetno.

Dreamstime
Dušni izbor vlaka nikoli ni naključje: izbere ga samo zato, da s potovanjem na njem popraviš odnose.

Vendar duša točno ve, zakaj je izbrala takšno pot. Ve, da je zanjo ta izbira pravilna, kljub vsej bolečini in žalosti.
Tudi srečno življenje je izbira in očitno zaslužena izbira. Odnosi pa so tisti, ki tlakujejo temelje naslednjih utelešenj. Odnosi so ključ do sreče in lepih življenj, seveda tudi majn lepih.

MOJE IZKUŠNJE
Ko sem začel delo s hipnozo, je pot do mene našlo veliko ljudi, ki so želeli nehati kaditi, shujšati in podobno (seveda so bili in so še vedno dobrodošli).
Lani, po tem, ko sem imel predstavitev svoje knjige Zakaj se rodimo in zakaj umremo, pa se je skoraj v celoti zamenjala ciljna skupina mojih klientov. Lahko vam zaupam, da je vseh zadnjih sto klientov imelo težave z odnosi, potlačenimi čustvi, prizadetostjo, so varali ali so bili prevarani, izdani, izigrani, so jezni in tako naprej ...
In sledi šokanten podatek: analiziral sem stanja in prišel do spoznanja, da je več kot 70 odstotkov teh ljudi imelo samomorilne misli ali je že poskusilo storiti samomor. Da, prav ste prebrali: več kot 70 odstotkov.

KARMIČNI DOLG
In zaradi česa toliko teženj k želji po končanju življenja? Zaradi bolečine in prizadetosti, prevaranosti, izdaje partnerjev, zaradi tega, ker so se jim lastni otroci odrekli. Zaradi slabih odnosov torej. Zaradi hude dušne in srčne bolečine, ki ti jo lahko povzroči oseba, ki si jo ljubil, jo spoštoval, zagovarjal, naredil vse za njo, s katero si ustvaril družino, za katero bi dal vse – in na koncu ti s prevaro zabode nož v hrbet. Da, in to boli. Boli tako močno, da ljudje resnično umirajo zaradi zlomljenega srca, ne znajo se spoprijeti s to hudo bolečino in si vzamejo življenje, trpijo do konca življenja.
Ob opisanem dogajanju se ustvari karmični dolg. In duša bo izbrala točno takšen dušni vlak usode, za katerega sama ve, da ga mora, če želi vibracijsko zrasti in izravnati energije oziroma doseči dušno spravo s prizadeto dušo.

ČE BI LAHKO …
Ljubezen je lepa, a ni šala. Ljubezen je čarobna, a ni samoumevna. Ljubezen in družina sta najpomembnejši, nista pa dani vsakomur. Ljubezen in družina sta darili, zasluženi darili.
Imamo ti darili in vse smo pripravljeni uničiti zaradi potešitev potreb in sle. Pripravljeni smo tvegati odnose zgolj zato, da potešimo svoj ego.
A vse se dobi in vse se vrne z razlogom. Razlog pa so samo narejena dejanja. Razlog so dobri ali slabi odnosi. Ljudje resnično umirajo zaradi slabih odnosov. Potlačijo svoja čustva vase in znotraj kričijo ter jočejo. Mi jih žal ne slišimo. Slišimo pa slabo novico, ko se je ta uboga dušica ubila. Takrat je prepozno. Prepozno za to pokojno dušico in prepozno za človeka, ki je povzročil tako hudo bolečino. Tukaj vrnitve ni več, da bi lahko kaj popravili.
Rek pravi, da če bi lahko čas zavrtel nazaj, ne bi ... Ne, ne moreš ga zavrteti nazaj, lahko pa že danes preprečiš, da bi do tega sploh prišlo. Vse je stvar odločitve, stvar treznosti in stvar ravni zavedanja. Vedeti namreč moraš: duša bo izbrala takšen vlak usode samo zato, da popraviš odnose. Pa naj bo to lepo življenje ali pa krutost. Duša vzame samo toliko prtljage, kolikor jo mora, in vsa ta prtljaga je samo tvoja.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov