Je vaša mačka predebela?

Ko gre za duhovno zdravljenje, razlik med živalmi in ljudmi ni

Sonja Auberšek, medij duhovnega vodstva
5. 7. 2022, 13.31
Posodobljeno: 5. 7. 2022, 13.34
Deli članek:

Duhovne tehnike, s katerimi kot medij duhovnega vodstva pomagam razreševati človeške težave, vedno iščejo izvor nastale težave.

oa
Sonja Auberšek z enim od svojih dragih prijateljev

Vedno je izvor težav v preteklosti. Pri tem ni razlike med ljudmi in živalmi.
Kadar se srečujemo s težavami pri otroku, preverim najprej stanje njegovih staršev, kadar razrešujemo težke zadeve v življenju odraslega, pogledam v njegovo otroštvo in delovanje njegove družine. To so temelji, ki določajo naše vzorce, navade, prepričanja, naš značaj. Pogosto v odraslosti preigravamo iste situacije kot v otroštvu, le da se zamenjajo naslov igre in igralci. Zelo podobno je z živalmi.

PREVZEMANJE TEŽAV
Pri obravnavi živali nikoli ne gledam samo živali in njeno težavo, ampak pri svojem delu preverim tudi delovanje in stanje lastnika živali. Pomembno je, kako velika družina to žival obkroža in kakšne so razmere ter odnosi v njej. Značilnost živali je, da nase prevzemajo težave svojih lastnikov. Nekatere zmorejo to predelati v sebi zlahka, druge sploh ne.

PRIMER MAČKE
Omenim naj domačo mačko, ki ima veliko sposobnost predelovanja energijskih težav svojih lastnikov. Toda tudi mačka zmore prevzeti in predelati le določeno količino negativnih energij. Za to duhovno delo potrebuje ustrezno kapaciteto, kadar pa je negativnosti preveč in jih ne zmore vseh predelati, se te začnejo običajno nabirati v maščobi. Če je družinskih članov s fizičnimi ali čustvenimi težavami preveč, denimo trije ali štirje, se pri mačkah to odrazi na povišani telesni teži.
Ste kdaj pomislili, da ima vaš maček povečan apetit in je predebel zato, ker ima preveč dela z energijskim zdravljenjem številčne družine?

ČUSTVEN NABOJ
Tudi psi in konji pogosto zrcalijo razpoloženje lastnika. Kadar njihovi lastniki ne morejo vzpostaviti stika z živaljo, je treba preveriti, ali so sami energijsko v redu. Če niso pomirjeni, potem so nemirne tudi živali in nase prevzamejo tisto, kar se dogaja v lastnikovi notranjosti. Pri tem gre tako za čustvene težave kot za fizične bolezni, saj imajo živali pogosto zdravstvene težave na mestih, kjer so zdravstveno šibki tudi lastniki. Če živali ne zmorejo predelati čustvenega naboja, ki ga čutijo pri lastniku, zbolijo.

POT DO OZDRAVITVE
Zato bi se v primeru težav svojih ljubljenčkov lastniki morali vprašati, kaj lahko najprej naredijo sami zase, za svoje telo na vseh ravneh svojega bivanja, da bodo v sebi umirjeni in stabilni, ker bodo s tem pomagali živali, da ne bo filter za čiščenje njihovih težav. Posledično se bo umirila tudi njihova žival. Šele ko se sprosti čustven naboj, ki ga žival nosi v sebi, postane telo živali dovolj pretočno, da se lahko pozdravi.

MOJ NAČIN DELA

Kot medij se povežem z duhovnim vodstvom človeka ali živali in z energijskim bistvom človeka ali živali (njegovim orijem, dušo ...). Nato naredim duhovno analizo stanja njegovega energijskega telesa, s katero dobim vse potrebne informacije za rešitev težave človeka ali živali.

Informacija za rešitev pomeni: katero duhovno delo je priporočeno narediti, da se človek energijsko očisti in energijsko podpre, da bo potem bolje poznal sebe in svoj vpliv na svoje življenje, tudi svoj energijski primanjkljaj in potencial (svoj značaj, svoje vzorce in prepričanja, navade, pretekle pogojenosti, energijsko genetiko po svojih prednikih in ostalih ljudeh, ki so bili del njegovega preteklega življenja in preteklih življenj). Pomembno je tudi, da spozna in se nauči delati s svojim energijskim telesom in fizičnim telesom, ki je stanovanje za njegovo energijsko telo.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste