Horoskop

Blagoslov, ki vsako hrano spremeni v zdravo?!

T.P.
11. 8. 2018, 13.15
Posodobljeno: 13. 8. 2018, 13.33
Deli članek:

Zakaj je dobro blagosloviti hrano, preden jo pojemo? Odgovor je v naši podzavesti, ki tudi na področju naše prehrane kreira realnost.

PS
Sladice, prežete z ljubeznijo in svetlobo, so blagodejne za naše telo in dušo.

Ko usmerimo energijo iz dlani v hrano, dobesedno spreminjamo njeno kemično sestavo. Če z dlanmi objamemo krožnik s sladicami in vizualiziramo svetlobo ter energijo, kako prehajata skozi naše roke, ob tem pa prepoznamo, da ta energija prihaja od Stvarnika, bomo pojedli najbolj zdravo hrano, ki obstaja.

Naredite poskus s paradižnikom

To lahko preverite. Vzemite dva paradižnika, ki sta videti enaka. Postavite enega na krožnik ter ga pustite nekje, kjer se ga nihče ne bo dotikal nekaj tednov. Vzemite drugi paradižnik in naredite meditacijo. Začnite s sproščanjem in naredite cel ritual. Nato deset minut držite paradižnik med dlanmi in vizualizirajte svetlobo ter ljubezen, kako prehajata iz ene dlani v drugo, pa skozi paradižnik. Zaznamujte paradižnik ter ga postavite na krožnik poleg prvega.

PS
Naredite poskus z dvema enakima paradižnikoma.

Po nekaj tednih boste videli, da se je prvi paradižnik pokvaril, drugi pa se je posušil, vendar je užiten. Vidite, tudi mojstri so poznali konzervanse. Le da so bili njihovi neškodljivi in zdravilni za človeško telo.

Hrana, kakršno potrebuje vsak posameznik, morda ni opisana v knjigah o prehrani.

Naša telesa so karmično pogojena. Obstaja celični spomin določenega načina preživljanja in tega, kako smo se nečemu prilagodili. Naša telesa so precej več od fizičnega inštrumenta – so spomin na predhodne eksistence v fizični dimenziji. To je klinično dokazano.

Sistem verovanja je tisti, ki nadzoruje vaše telo. Zgodovinski spomin vaših celic določa, katere prehranske navade za so vas koristne. To nima nobene zveze z nutricionisti in ostalimi strokovnjaki.

PS
Blagoslovimo vsako jed.

Najstarejše civilizacije v povprečju živijo več kot sto let, a jedo pretežno nekvalitetno hrano. Nekateri od njih živijo samo na sladkornem trsu. Najpomembnejši del njihovega življenjskega sloga je odsotnost stresa.

(Paxton Robey, avtor knjige No Time for Karma)