V ZVEZDAH

Horoskop za ponedeljek, 16. maja

W.Y.
16. 5. 2016, 06.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Pripravite se na današnji dan in si preberite horoskop.

Arhiv Svet24
Horoskop za ponedeljek, 18.8.

OVEN – Pozanimali se boste glede neke dejavnosti in uspelo vam bo, tudi če si želite več druženj in komunikacije. Ob presojanju ljubezenskih dogodkov ste očitno na pravi poti.

BIK – Preverite, ali je kaj resnice v nečem, kar boste slišali v povezavi z delovnimi spremembami ali o nekom, ki ste ga spoznali pred kratkim. Marsikaj vam ne bo jasno.

DVOJČKA – V vaši bližini se dogaja nekaj, o čemer bi radi izvedeli več, posebno če zadeva novo dejavnost, v kateri vidite svojo priložnost. Drugi morda razmišljajo drugače, zato ni razlogov, da bi na nekoga preveč pritiskali.

RAK – Danes boste zelo obremenjeni. V službi se boste pokorili vsem pravilom. Ubogljivost vam bo prinesla napredek in ustreznejše delovne pogoje. Vezani boste s partnerjem skušali vzpostaviti globljo vez.

LEV – Pluli boste po valovitem morju svoje usode. Uspehi se bodo vrstili, vendar mnogo bolj počasi, kot si želite. Na čustvenem področju obstaja možnost za novosti in vznemirljivosti.

DEVICA – Marsikaj bi storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že skrajni čas, da storite kaj konkretnega. Ostane nekaj dvomov o delu, niste dovolj natančni, čeprav se s tem ne obremenjujete preveč.

TEHTNICA – Končno imate dovolj energije za praktične opravke, pa tudi za izredno pomemben pogovor ali sestanek, ki se bo tokrat končal bolje kot pred kratkim. Preverite svoje materialne zmogljivosti. 

ŠKORPIJON – Občudovali boste nekoga, ki ga morda dolgo niste srečali ali se povsem razlikuje od vseh v vaši družbi. Vsekakor pa ostanite samostojni, tako poslovna kot zasebna zgodba se bo nadaljevala spontano. 

STRELEC – Pri delu se vam bo povrnila samozavest, ki vam je zadnje čase primanjkuje. V boju za svoje pravice in boljši status boste neizprosni in ostri, kar lahko nekoga zmoti. 

KOZOROG – Združili boste duhovna znanja in intuicijo. Če se boste poslušali, boste našli moč in energijo. Počasi bo čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju. 

VODNAR – Nikogar ne morete zavrniti, ne najdete pravih besed in se tako le zapletate v težave. Potem vas še zaslišujejo, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega. 

RIBI – Določena zadeva bo presenečenje tako za vas kot vašo okolico. Fizična aktivnost je dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala na finančnem področju, kjer tveganje ni najboljša poteza.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste