Čeprav se Kataya rada izpopolnjuje (trenutno ob rednem delu končuje svoj drugi študij, tokrat prava in menedžmenta), obstaja področje, na katerem nima tovrstnih ambicij – to je kuhanje, pa čeprav to ni njena močna točka, kar smo videli tudi v resničnostni kuharski oddaji Riba, raca, rak na Planet TV. »V oddaji sem imela smolo, saj je bila časovnica zaradi snemanja malce drugačna, kot je, kadar kuhaš doma pod svojim urnikom. Me pa veseli, da je bilo potem ves teden materiala za glodati in se smejati, tudi to nekaj velja,« v smehu pravi Kataya in dodaja, da se zaveda, da ni mojstrica iz Michelinove restavracije, vendar pa zna skuhati marsikaj. »Dobro pripravim sirovo pecivo, paprikaš, zrezke … Pri meni ni nihče lačen. Se pa vedno pošalim, da sem svoje nadarjene točke porabila na drugih področjih in mi jih zato za kuhanje zmanjka. A v resnici me kuhanje ne veseli, samo to je. Kar me veseli, bom delala s srcem, kuhanje pa traja ogromno časa, vse je umazano, vse poješ zelo hitro v primerjavi s časom, porabljenim za pripravo, in potem moraš še vse pospraviti, vsak dan, večkrat na dan,« v smehu svojo tlako ponazarja pevka. Želi si, da bi za kuhalnico večkrat prijeli moški in z jedmi razveselili svoje najdražje, saj močno verjame v njihove kuharske sposobnosti.
Zna se pošaliti na svoj račun
Naša priljubljena pevka bo najbolj nesrečna, če jo boste postavili za štedilnik, kar je priznala tudi v eni od televizijskih oddaj.