Nasveti

Predstavljamo vam priljubljeno zobno ordinacijo

orthodental.si
13. 7. 2023, 16.29
Posodobljeno: 26. 7. 2023, 16.33
Deli članek:

Kako pogosto obiščete svojega zobozdravnika ali ortodonta? Nekateri med vami ste pri skrbi za svoje zobe precej dosledni, spet drugi pa se obisku zobarja precej spretno izogibate.

orthodental.si
implantologija

Kako pogosto obiščete svojega zobozdravnika ali ortodonta? Nekateri med vami ste pri skrbi za svoje zobe precej dosledni, spet drugi pa se obisku zobarja precej spretno izogibate. Toda, slej ko prej je treba takšnega strokovnjaka obiskati. Če ne zaradi drugega, pa zaradi neznosne bolečine v ustni votlini, pri kateri si sami pač ne zmorete pomagati.

Med drugim je pomembno, da k svojemu zobozdravniku radi zahajate. Seveda je v prvi vrsti pomembno, da je izbrani zobar strokovnjak na svojem področju ter da ima izkušnje. Skorajda enako pomembno pa je, da gre za prijazno osebo, ki ji lahko povsem zaupate. Če do sedaj še niste izbrali svoje zobne ordinacije oziroma zobarja, vam svetujemo, da pokukate v ordinacijo OrthoDental.

Kdo deluje pod okriljem zobne ordinacije OrthoDental?

Zobna ordinacija OrthoDental je pri nas poznana kot priznani in priljubljeni zobozdravstveni center, kjer se opravljajo najrazličnejše zobozdravstvene storitve in posegi. Strokovnjaki, ki delujejo pod okriljem tega centra, so prav tako odlično usposobljeni oziroma specializirani za Invisalign nevidne zobne aparate in za implantologijo. Izkušena ekipa strokovnjakov je med drugim izjemno ponosna tudi na to, da jim zaupa že več kot 1000 zadovoljnih uporabnikov Invisaligna.

Zaposleni v podjetju OrthoDental vedno na prvo mesto postavljajo strokovnost, prav tako tudi osebni pristop. Posledično se zato pri njih odlično lahko počutijo tudi tiste osebe, ki se sicer zobarja bojijo. Svojim pacientom z veseljem odgovarjajo na vsa vprašanja in jim pomagajo tudi pri sprejemanju informiranih odločitev. Če še niste izbrali svoje zobne ordinacije, vas strokovnjaki v OrthoDentalu prijazno vabijo na prvi splošni pregled, kjer se boste z njimi lahko pogovorili o vseh vaših potrebah in željah, ki so povezane z zobmi oziroma zdravjem ustne votline.

Strokovnjake, ki delujejo pod okriljem zobne ordinacije OrthoDental pa lahko najdete na več lokacijah po Sloveniji:

Zobna ordinacija, ki jo z nasmehom na obrazu obiščejo tudi najmlajši

Strokovnjaki v podjetju OrthoDental se še kako dobro zavedajo, da obisk zobarja pri številnih otrocih lahko povzroča velik strah, prav tako tesnobo. Ravno zato še toliko bolje poskrbijo za varno in sproščeno okolje. Njihova nadvse prijazna in izkušen ekipa se vedno potrudi, da je prav vsak obisk zobozdravnika prijeten, izkušnja pa predvsem poučna. Zaposleni v OrthoDentalu znajo vedno prisluhniti odraslim in najmlajšim ter najti najboljše možne rešitve za zdrav in lep nasmeh.

Pri svojem delu uporabljajo najbolj sodobne tehnologije, ki so skrbno prilagojene tudi za otroke. Ponujajo celovite storitve zobozdravstvene oskrbe otrok. Ne glede na to, ali jih otrok obišče na rednem pregledu ali pa potrebuje zdravljenje zob, obisk vedno poteka prijetno in brez kakršnega koli stresa. Vsako srečanje obravnavajo kot odlično priložnost za učenje in pomoč malčkom, da lahko dobro razumejo, na kakšen način poskrbeti za svoje zobe. Cilj strokovnjakov za zobe v OrthoDentalu je, da otroci odidejo od njih z velikim nasmehom na obrazu ter da z veseljem pričakujejo naslednje srečanje.

Najbolj priljubljene storitve

V OrthoDentalu vam ponujajo številne storitve, ki so povezane tako z zdravjem kot z izgledom vaših zob. Med najbolj priljubljenimi pa so:

  • Invisalign nevidni zobni aparat,
  • beljenje zob,
  • implantati,
  • zobne luske in prevleke,
  • odstranitev modrostnika,
  • higienski paket.

Higienski paket omogoča zlasti temeljito odstranjevanje zobnega kamna. Vemo, da je redno čiščenje zob ključnega pomena za preprečevanje težav z ustnim zdravjem, kot so na primer karies, bolezni dlesni, slab zadah. Če je ustna higiena slaba, ima to lahko seveda tudi daljnosežne posledice. Lahko namreč zelo negativno vpliva na zdravje posameznika. Pojavljati se pričnejo najrazličnejše težave, prav tako tudi bolezni dlesni.

Zobni kamen lahko povzroči tudi vnetje dlesni. Takšen pojav se strokovno imenuje tudi gingivitis. Ta lahko napreduje tudi v precej hujšo bolezen, ki se imenuje parodontoza. Če se ta ne zdravi, lahko to vodi v izgubo zob, prav tako povečuje tveganje za še druge zdravstvene težave. 

orthodental.si
dentalni-laboratorij

Najhitrejša pot do čudovitega nasmeha in do povrnitve samozavesti

V podjetju OrthoDental vam bodo znali svetovati tudi to, kako si lahko na najhitrejši in najučinkovitejši način povrnete čudovit nasmeh in posledično še samozavest. Težavo lahko odpravite kar z zobnimi luskami ali pa z zobnimi prevlekami.

Zobne luske in zobne prevleke so torej lahko odlično nadomestilo za poškodovane zobe, neenakomernost ali razpoke. Odporne so na madeže, na zabarvanost, prav tako na skelenje. Na sploh veljajo za dolgotrajno rešitev, seveda ob primerni ustni higieni.

Kaj pa pravzaprav so zobne luske? Lahko rečemo, da so keramične luske za zobe izvrstna rešitev za odlomljene, zabarvane, obrabljene zobe, prav tako za premajhne ter že na videz neprivlačne zobe. Ena od prednosti je denimo ta, da je za izdelovanje zobnih lusk potrebno zob samo minimalno obrusiti, in sicer samo s sprednje in spodnje oziroma grizne strani. Na preostalih ploskvah pa se zob pusti povsem nedotaknjen. Na takšen način se lahko dobro ohrani čim več zdravega zoba.

Zobne prevleke pa se izdelujejo tako, da se zob najprej obrusi okoli in okoli, in to z vseh strani. Uporabne pa so prevleke za zobe zlasti tedaj, kadar so zobje zaradi plomb in kariesa že zelo obrabljeni. Takšna rešitev dobro poskrbi tako za funkcije poškodovanih zob kot tudi za izboljšanje videza.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste