Nasveti

Naribani paradižniki za omako

S.E.
22. 8. 2017, 07.00
Deli članek:

Shutterstock

Ribanje paradižnika za omako

Paradižnik dozoreva, zdaj je čas, da ga vkuhamo v omako, ki je nekaj pojemo sproti, nekaj shranimo za ozimnico. Lupljenje in rezanje velikih količin paradižnika je zamudno – zakaj ga ne bi kar naribali in tako opravili oboje naenkrat? Da lahko paradižnik naribamo, mu moramo najprej odrezati dno. Ribati nato začnemo prav pri dnu paradižnika in ribamo toliko časa, da nam v roki ostaneta le pecelj in paradižnikova kožica, ki ju zavržemo. Ribamo na delu ribežna, ki ima največje luknje.

Estrada

Simon Popek, Miša Molk
Začel se je LIFFe

Ljubitelji filmov spet prišli na svoj račun

pf-na-v-1-pelko
Vip Petek na TV Veseljak Golica

Primorski fantje na Veseljaku: »Morda nas bo od zgoraj pozdravil tudi Bogdan«

1731506601-z-jasno-in-glasno-1731506560883
TV Veseljak Golica

Jasna s Saško Smodej in Dejanom Dogaja

Karel III
Današnji slavljenec

Foto: Karel III. bo 76. rojstni dan praznoval delovno.

Tako kralj Karel kot njegova žena Camilla sta jasno pokazala svoje navdušenje nad konjskimi dirkami,
Estrada

Preiskava zasebnih nepremičnin britanskega kralja razkriva sporne posle

rdeča-preproga-aktual
Novost

Aktualov rojstni dan: Rdeča preproga za nastopajoče, voditelje in oboževalce