Ljudje

Seve, kaj si nam storila?

Žana Kapetanović
12. 1. 2011, 00.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Tako je, kot da bi na Hrvaško padel meteor in jo razklal na najmanj dva dela - na tiste, ki se jim zdi prav, da je Severina zapustila zaročenca, in one, ki ji strahotno zamerijo, da je podlegla čarom srbskega tajkuna Milana Popovića. Ravnodušnih je sila malo, še manj pa je tistih - celo v Sloveniji - , ki te dni niso razpravljali o tem »pomembnem« dogodku. »V mojem življenju se pravzaprav vse vrti okoli moških,« je pred leti izjavila ta doslej že (najmanj) štirikrat zaročena hrvaška pevka.

Tako je, kot da bi na Hrvaško padel meteor in jo razklal na najmanj dva dela – na tiste, ki se jim zdi prav, da je Severina zapustila zaročenca, in one, ki ji strahotno zamerijo, da je podlegla čarom srbskega tajkuna Milana Popovića. Ravnodušnih je sila malo, še manj pa je tistih – celo v Sloveniji –, ki te dni niso razpravljali o tem »pomembnem« dogodku.
»V mojem življenju se pravzaprav vse vrti okoli moških,« je pred leti izjavila ta doslej že (najmanj) štirikrat zaročena hrvaška pevka. In vsakič je videti, kot da igra Severina glavno vlogo v ljubezenskem filmu. A v tej zadnji ljubezenski zgodbi so kulise zelo razkošne. Trenutno je prizorišče dogajanja Miami na Floridi, kjer ima njen najnovejši izbranec stanovanje.

»Ljubezen me hrani. Brez ljubezni in brez tega občutka popolne izpolnjenosti in predanosti ne bi mogla živeti,« je dejala ob neki priložnosti hrvaška pevka  Severina (Seve, kot ji pravijo), ki je vseh 39 let življenja razpeta med željo, da bi bila pohlevna in ubogljiva ženka, ter tem, da bi igrala vlogo usodne ženske, kakršna je bila M. M., po kateri se od nekdaj zgleduje.
Vedno znova velika ljubezen, popolna vdanost, objemi, zaljubljeni pogledi, kupovanje stvari za skupno stanovanje, zaroka in nato nenadoma – kot strela z jasnega – konec! Vedno znova je za vsakega svojega izbranca navdušeno poudarjala: On je moja druga polovica, v njem sem našla sorodno dušo …
 »On je človek mojega življenja!« je o zdaj že bivšem zaročencu (reškem natakarju, o katerem so morali mediji, ko sta bila še skupaj, pisati kot o poslovnežu) Slavku Šajinoviću izjavila po koncertu v Zagrebu 13. decembra, čeprav se je dva dni pred tem vroče spogledovala z Milanom Popovićem, ko mu je za njegov rojstni dan na splavu pred beograjsko Ado Ciganlijo prepevala: »Ti si mi najljepši od svih, svi drugi stanu u stih ...«

Več v Jani št. 2, 11.1.2011

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste