Zanimivosti

Nova šoba za Kärcher visokotlačne čistilnike eco!Booster!

Vsebino omogoča: Kärcher
14. 6. 2024, 10.38
Posodobljeno: 18. 6. 2024, 14.03
Deli članek:

Za čim večjo učinkovitost čiščenja je ključnega pomena, da imamo na voljo kakovostne in zmogljive naprave ter pripomočke. Eden od teh je tudi eco!Booster, najnovejša šoba za Kärcher visokotlačne čistilnike. Ta napredna šoba ni le preboj v tehnologiji čiščenja, temveč tudi pomemben korak k bolj trajnostnemu pristopu, ki združuje izjemno moč čiščenja z zmanjšano porabo vode in energije.

Kärcher
Visokotlačni čistilnik

Kärcher visokotlačni čistilniki so že sami po sebi izjemno zmogljivi, učinkoviti in vsestransko uporabni, zato ne smejo manjkati v nobenem domu ali podjetju.

Delo z njimi pa je od sedaj naprej še bolj enostavno in hitro opravljeno, saj je podjetje Kärcher zanje zasnovalo popolnoma novo šobo, imenovano eco!Booster.

Šoba eco!Booster za največji WOW učinek čiščenja doslej

eco!Booster je ena izmed zadnjih Kärcherjevih novosti v kategoriji dodatne opreme. Zasnovana je bila posebej za Kärcher visokotlačne čistilnike za zasebno in profesionalno uporabo, z namenom, da je čiščenje še hitrejše in učinkovitejše.

Šoba eco!Booster je v primerjavi z običajnimi šobami z ravnim curkom širša, kar zagotavlja kar 50 % večjo površinsko zmogljivost. Zaradi svoje širše zasnove, lahko enakomerno odstrani umazanijo na veliko širši površini, kar pomeni, da je umazanija bistveno hitreje odstranjena, za to pa boste porabili tudi bistveno manj vode in energije.

Šoba eco!Booster pa navdušuje tudi z izjemno enostavno uporabo in funkcionalnostjo. Na razpršilno cev jo enostavno namestite in že lahko pričnete z delom.

Kärcher
Visokotlačni čistilnik

Visokotlačni čistilnik postane na ta način vsestransko uporaben, saj se lahko brez šobe lotite umazanije s krajše razdalje, ko pa jo namestite na razpršilno cev, je razdalja lahko daljša, zato je še posebej primerna za občutljive površine, kot so barva ali les.

Prednosti šobe eco!Booster

Popolnoma jasno je, da šoba eco!Booster s seboj prinaša ogromno prednosti, zaradi katerih mora enostavno postati nepogrešljiv dodatek k vašemu Kärcher visokotlačnemu čistilniku.

Tudi mnogi uporabniki, ki so šobo že preizkusili, poročajo o številnih prednostih tega izjemno praktičnega nastavka za visokotlačne čistilnike:

  • Večja učinkovitost čiščenja: eco!Booster se v primerjavi z običajnimi šobami s ploskim curkom pohvali kar s 50 % večjo učinkovitostjo čiščenja. Zahvaljujoč enakomernemu odstranjevanju, se umazanija odstrani zares učinkovito, zaradi tega pa lahko brez skrbi očistite tudi občutljive površine, kot so les ali druge obarvane materiale.
  • Prihranek vode: Zaradi svoje izjemne zmogljivosti čiščenja in velike površinske učinkovitosti, je eco!Booster izjemno varčen tudi s porabo vode. Inovativna zasnova šobe vam omogoča, da hitro in temeljito očistite različne površine, kar boste opazili tudi v 50 % večjem izkoristku vode v primerjavi s klasičnimi šobami.
  • Prihranek časa: 50 % večja zmogljivost in učinkovitost čiščenja poskrbita, da boste s šobo eco!Booster še hitreje in brez truda očistili vse površine. Zato boste za čiščenje porabili bistveno manj časa in ga boste lahko namenili drugim prostočasnim aktivnostim ali pa ga izkoristili zgolj za počitek.
  • Okolju prijazno čiščenje: Zaradi svoje edinstvene zasnove in na podlagi 50 % večje površine, boste s šobo eco!Booster porabili kar 50 % energije manj kot pa s čiščenjem s pomočjo šob z ravnim curkom. Če k temu dodamo še manjšo porabo vode, potem je popolnoma jasno, da boste z njo prispevali tudi svoj delček k ohranjanju našega okolja.

Šoba eco!Booster je odlična izbira za različno zahtevne uporabnike

Če imate Kärcher visokotlačni čistilnik, potem je zelo velika verjetnost, da bo šoba eco!Booster hitro postala nepogrešljiv pripomoček pri čiščenju različnih površin. Šoba je namreč na voljo za serije Kärcher visokotlačnih čistilnikov za domačo uporabo, K 4, K 5 in K 7. Prav tako pa je primerna za številne modele visokotlačnih čistilnikov iz profesionalnega programa.

Zaradi svoje zmožnosti močnega in učinkovitega čiščenja je eco!Booster izjemno vsestranska naprava. S šobo lahko očistite praktično vse površine kot s klasično šobo z ravnim curkom, še posebej pa se odlično obnese v naslednjih primerih:

  • Čiščenje fasade: Visoka zmogljivost in učinkovitost čiščenja šobe eco!Booster vam omogočata, da odstranite s fasade tudi najbolj trdovratno umazanijo v režah hrapavih fasadnih površin in brez skrbi odstranite tudi mah ali alge.
  • Čiščenje lesenih površin: Ne glede na to, ali gre za čiščenje lesenega pohištva, ograj ali pa celo lesenih fasad, oblog ali pohodnih poti, boste s šobo eco!Booster učinkovito očistili površino hitro in brez strahu, da bi površino kakorkoli poškodovali.
  • Čiščenje vozil: Osnovna nega vozil z visokotlačnim čistilnikom zahteva tudi učinkovit nastavek kot je šoba eco!Booster. Z njo boste odstranili vse vrste umazanije, ne da bi poškodovali barvo vašega vozila.

Kärcher
Visokotlačni čistilnik

Izbira prave šobe je ključnega pomena za večjo učinkovitost visokotlačnega čistilnika. Za vaš Kärcher visokotlačni čistilnik izberite šobo eco!Booster in čiščenje bo opravljeno hitreje, učinkoviteje ter z bistveno manjšo porabo vode in manj napora.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste