Sestavine za 8 nabodal:
- 300 g skute
- ½ žličke soli
- 60 ml mleka
- 120 ml olja
- 2 jajci
- 600 g moke
- 1 zavoj pecilnega praška
- 10 lističev rukole
- 2 rezini pršuta
- 2 v olju vložena posušena paradižnika
- 40 g naribanega parmezana
- poper

Gospodarstvo
Vas zanima edinstvena priložnost s stabilnimi donosi in nizkim tveganjem?
Priprava:
- Skuto, sol, mleko, olje, jajci, moko in pecilni prašek zgnetemo v testo.
- Za nadev narežemo rukolo, pršut in paradižnika, zmešamo s parmezanom in popramo.
- Testo razdelimo na osem delov in jih na pomokani delovni površini razvaljamo v pravokotnik (15 x 30 cm). Nanje razdelimo nadev, ki naj ne sega do robov. Zvijemo v zvitek in ga napičimo na nabodalo. Konce stisnemo, da se kruh ne bo snel.
- Kruhova nabodala pečemo 15 minut na žaru.