Zanimivosti

Slovenski Zebra BI med najobetavnejšimi

STA
8. 2. 2016, 09.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Ameriška tehnološka revija CIOReview je slovenski produkt Zebra BI uvrstila na seznam 20 najbolj obetavnih ponudnikov programskih rešitev za vizualizacijo podatkov v letu 2016. Na lestvico so se uvrstili zaradi naprednosti in enostavnosti pri izdelavi poslovnih prezentacij, poročil in analitičnih portalov, so sporočili iz podjetja Zebra BI.

Profimedia

Komisija, sestavljena iz skupine strokovnjakov in članov uredniškega odbora revije CIOReview, je pri ocenjevanju upoštevala izkušnje podjetja, ugled podjetja na svojem področju, tehnične certifikate, prisotnost na trgu in pozitivne ocene strank. Kot so zapisali v podjetju, je bila ključnega pomena za vključitev Zebra BI na priznani seznam njena posebnost - to je vgrajena uporaba preverjenih standardov za vizualizacijo podatkov.

Odgovorni urednik Jeevan George pri CIOReview je ob tem dejal, da je bila Zebra BI na njihovem radarju že nekaj časa, "saj predstavlja revolucijo na področju tehnologije za vizualizacijo podatkov."

Slovensko podjetje je v zadnjem letu in pol, odkar so začeli prodajati svojo inovativno rešitev na globalnem trgu, prejelo že več priznanj. Lani je Zebra BI prejel tudi certifikat organizacije International Business Communication (ICBS) Standards za odličnost v vizualizaciji poslovnih podatkov.

Programsko orodje uporabljajo velika, srednja in mala podjetja po vsem svetu. V lanskem letu je denimo podjetje več kot 92 odstotkov prihodkov ustvarilo izven Slovenije. Med njimi so tudi Coca-Cola, Roche, SanofiAventis, Heineken, Carlsberg, Volvo Bus, Konica Minolta, Saudi Airlines, US Gas&Electric, Telekom Srbije, Hemofarm in drugi.

Zebra BI je aplikacija za hitro izdelavo poslovnih prezentacij, poročil, analiz in nadzornih plošč v orodju MS Excel. Kot so zapisali v podjetju, z napredno vizualizacijo podatkov, ki jo nudi Zebra BI, postanejo poročila kristalno jasna za vse nivoje managementa. "To je danes ključnega pomena, saj je pri vsakodnevnem delovnem tempu ter vse večji količini informacij pozornost bralca močno omejena."

Zanimivosti

varčevanje 5
Varčujmo in varujmo

Uporabite majhne trike, da si zagotovite velike prihranke

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?