Zanimivosti

Zimske počitnice, ki si jih boste zapomnili!

M. G.
8. 2. 2016, 09.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če ne veste, kam bi se odpravili na zasnežene strmine, potem vam zaupamo, da so brezskrbni užitki na snegu le malenkost stran.

Avstrija slovi po številnih vrhunskih smučarskih območjih, obilo zabave in odlične ponudbe pa najdemo tudi daleč stran od smučarskih prog, sredi zasanjane gorske pokrajine.
Morda želite izkusiti pravo sprostitev, uživati v mili naravi in ob tem napolniti vaše baterije? Odločite se lahko za zimsko pohodništvo, drsanje, sankanje, tek na smučeh ali obisk alpskih term.

Iz postelje na smučarsko progo v Vzhodni Tirolski

Na sončni strani Tirolske boste uživali v neokrnjeni naravi in smučarski zabavi za vso družino. Vzhodna Tirolska slovi po številnih resortih, ki se nahajajo tik ob smučarski progi, zato bodo vaši užitki še toliko večji. 

Družinska zabava na Kreischbergu
Regija Murau-Kreischberg nudi zimskošportnim navdušencem moderno smučišče z zagotovljenim snegom (Kreischberg), atraktivne proge za tek na smučeh ter veličastne strmine za krpljanje in turno smuko. Bogato ponudbo zaokrožujejo odlične možnosti za drsanje in sankanje.
Kreischberg je s svojimi odlično urejenimi progami sinonim za smučarske užitke. Destinacija obsega več kot 40 km smučarskih prog in 14 žičniških naprav, ki poskrbijo, da vam zagotovo nikoli ne bo dolgčas.

Gondolska žičnica, ki sprejme do 10 oseb, vas hitro in udobno popelje do 2.050 m nadmorske višine. Od zgornje postaje lahko neposredno dosežete odlične smučarske proge ob sedežnicah Rosenkranz in Sixpack ter vlečnicah Sonnenlifte.

Toda to še zdaleč ni vse! Na Kreischbergu obratuje dirkalna proga, na kateri se dosegajo velike hitrosti, na stalni tekmovalni progi gostom merijo čas, tubing arena nudi zabavo na zračnicah po treh vzporednih progah, najmlajše pa navdušujeta dežela Yabaa Dabba Doo in svet dinozavrov.
Otroci pozor: Za obilo zabave poskrbijo ločene družinske proge ter trampolin Kreischi, otroški smučarski svet s čarobno preprogo in otroško vlečnico pa zagotavlja prijetne smučarske začetke.

Zanimivosti

varčevanje 5
Varčujmo in varujmo

Uporabite majhne trike, da si zagotovite velike prihranke

krompir 4
Pomembna je priprava

S tem vsestranskim živilom lahko celo hujšamo!

čiščenje pomivalnega korita
Leglo bakterij

Temu delu kuhinje zagotovo posvetite premalo časa! Veste, kateri je?

elastika, gumice
Elastike!

Kot pomoč pri pakiranju ali rešitev za čajne navdušence

SPAR_Svet24_LBZ-ugoden nakup - polne vrecke
Zanimivosti

Ali veste, zakaj in kaj je pametno kupovati na zalogo?

test-baterije
Test baterije

Ali polnjenje samo do 80 odstotkov res pomaga bateriji?