Zanimivosti

Pred hotelom Park je bilo vroče

sj
12. 6. 2015, 22.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Samozavestna in gibčna dekleta iz plesnega studia Mademoiselle so poskrbela, da je bilo pozno popoldan pred ljubljanskim hotelom Park marsikateremu obiskovalcu zastal dih, ko so jih videli na drogu.

Prihajajoče poletje in topli sončni žarki že vabijo tako Ljubljančane kot turiste na ulice, v parke, na grad, na dogodke … Posebej zabavno je tam, kjer je veselo vzdušje, dobra glasba, malo zelenja, dobra pijača in kakšna občudovanja vredna aktivnost. Radovedni mimoidoči še posebej radi ustvarijo naključno gručo, ki jo navdušijo zanimivi podvigi pogumnih in spretnih akrobatov, kot so vrvohodci, žonglerji in podobni gibalni demonstranti. Upamo si trditi, da se z njimi lahko spretno kosajo tudi dekleta, inštruktorice plesa ob drogu v plesnem studiu Mademoiselle. Na petkovem dogodku pred hotelom Park bodo namreč preizkušale našo hladnost ali navdušenje nad izvedenimi elementi ob drogu.

Trenerki v plesnem studiu Mademoiselle Tina Perko in Lucija bosta namreč zaplesali ob drogu in predstavili delček tega, kaj vse je na drogu mogoče. »Res je treba za to imeti nekaj poguma, samozavesti in vztrajnosti, vendar to ni domena, rezervirana za izbrance z določenimi predispozicijami. Osnovne elemente je mogoče s pridno vadbo dokaj hitro osvojiti. Stranski učinki so oblikovanje lepe postave, zadovoljstvo in užitek, ki ga nudi tovrstno telesno izražanje, ter pridobitev samozavesti na račun sprejemanja svojega telesa,« je pred dogodkom povedala Tina Perko in dodala, da želi s takšnimi predstavitvami prispevati k razvoju in sprejemanju te posebne vrste umetnosti – plesa ob drogu.

Mademoiselle je prvi plesni studio, ki je v Slovenijo pripeljal ples ob drogu in si močno prizadeva za predstavitev te plesne zvrsti v umetniški in športni luči. Tako Lucija kot Tina imata že večletne športne izkušnje in različno plesno predznanje, kar se pri vsaki kaže v unikatnem stilu izražanja.

ples ob drogu

Obema je skupna pozitivna energija, ki je neverjetna in se prenaša tudi na njune plesalke, ki jih poučujeta. Tokrat se bosta predstavili v najnovejši kolekciji unikatnih, ročno narejenih plesnih oblačil za pole dance (ples ob drogu) blagovne znamke MilaKrasna (oblikovalka te nove blagovne znamke je bila odgovorna tudi za kostume nastopajočih v oddaji Znan obraz ima svoj glas), ki poskrbi, da so plesalke v vseh pozah ravno prav zakrite oziroma odkrite.

Obiskovalci se bodo zabavali tudi ob šalah slovenskega stand up komika Dušana Tomiča – Duleta, ki bo vezni člen in vodilni glas tega osvežilnega poletnega dogodka. S svojo plesno točko se bo predstavila tudi plesna skupina Friday Mob, plesalcev Studia Dansa, za glasbenim mešalnim pultom pa bo obiskovalce z raznovrstnimi in prijetnimi zvoki razvajal DJ Yoco.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov