Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 22.12.2014

G.G.
29. 12. 2014, 07.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Zaradi nakopičenega dela boste postali nekoliko nervozni. Pazite, da ne boste v kaosu česa pozabili, saj trenutno niste v stanju, da bi poslušali kritike ali pripombe nadrejenih ali sodelavcev.

BIK – Niste sproščeni in zelo težko je predvidevati, kako se bo nekaj končalo, saj še sami ne veste, kako se boste odzvali. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. Izkoristite romantičen večer.

DVOJČKA – Pred vami je zelo zanimiv dan. Srečali boste osebo iz preteklosti, ki bo potrebovala vašo pomoč ali nasvet. Ne obotavljajte se, ampak ponudite roko oziroma nekaj svojega dragocenega časa. 

RAK – V današnjem dnevu boste premagali svoje dvome in si pogumno zastavili tisto večno vprašanje, in čeprav odgovor ne bo nujno pritrdilen, boste pogumnejši in veliko bolj prepričani v svoj prav.

LEV – Danes imate odlične možnosti, da navežete dobre stike z nekom, ki vam lahko pomaga tam, kjer ste najbolj nemočni. Popoldne se posvetite prijateljem in se skupaj usmerite v kakšno športno dejavnost.

DEVICA – Poslovno boste več kot uspešni, z veseljem boste nekomu pomagali iz zagate, za kar vam bo hvaležen. Pred vami je tudi nekaj novih predlogov, ki se bodo naselili v vaših mislih, vendar nikar ne fantazirajte preveč.

TEHTNICA – Zgodbo, ki vas obremenjuje, je bolje končati in celotno zadevo znova premisliti, sicer bodo ostale rane in nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše počutje. V ljubezni nikar toliko ne komplicirajte.

ŠKORPIJON – Ves dan boste sanjarili o romantičnih podvigih. Raje zberite pogum in simpatijo enostavno presenetite, saj boste zelo zadovoljni. Utrnilo se vam bo nekaj nenavadnih zamisli, povezanih s prihodnostjo.

STRELEC – Vaša energična narava danes ne bo po godu okolici, ki bo umirjena in zadržana. Težave lahko pridejo tako v službi kot tudi doma. Danes bi se bilo pametno izogibati ljudem, ki so vaše popolno nasprotje.

KOZOROG – Vztrajanje je pozitivna lastnost, danes pa se utegne obrniti v trmo, ki vas ne vodi k sreči. Z zgovornostjo se boste rešili, saj se boste znali bliskovito odzvati. Varujte se opravljanja, ki vas lahko veliko stane.

VODNAR – V službi trenutno niste ravno najbolj zadovoljni, vendar bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo imele dolgoročne posledice, ki lahko zamajejo vaša prepričanja. Pozorni bodite tudi, da boste brali med vrsticami.

RIBI – Na deloven mestu se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem, če boste imeli prav. Zvečer si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili in si nabrali energijo.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov