Zanimivosti

Privoščite si razvajanje v dvoje

Sašo Avramovič
13. 2. 2014, 10.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Na dan zaljubljencev bo še kako prijalo razvajanje v dvoje v katerih izmed slovenskih term in zdravilišč, ki nam na valentinovo ponujajo različne pakete. Za tiste, ki bi radi svojemu dragemu ali svoji dragi pričarali še bolj romantičen dan ljubezni, ga oziroma jo odpeljali na masažo, wellnes … v dvoje, smo zbrali ponudbe treh term.

Profimedia

Med drugim se lahko konec tedna odločite za obisk Rimskih term, kjer so za dnevne obiskovalce pripravili Valentinov paket razvajanja v Medicinskem centru Valetuda, ki nudi 3-urno kopanje v termalnem bazenu, 20-minutno terapevtsko masažo in eno storitev po izboru gostov. »Gostje lahko izbirajo med 2-krat oblogo fango, biserno kopeljo ali parafinoterapijo. Večer lahko nadaljujejo v a la carte restavraciji Sofija ob pestrem izboru vin in z izbrano kulinariko,« so nam sporočili iz Rimskih term in dodali, da so poleg tega pripravili tudi paket namestitev v njihovih termah, ki so ga poimenovali Erosov dotik, namenjen pa je gostom, ki se želijo sprostiti in presenetiti svoje najdražje. Paket vključuje bivanje s polpenzionom v nadstandardnih sobah ali suitah, unikatno romantično kopel v historičnem delu Rimskih term ob spremljavi harfe, neomejeno kopanje v termalnem bazenu, 1-krat vstop v Deželo savn Varinia in romantično večerjo ob soju sveč v a la carte restavraciji Sofija. Paket bivanja bo spremljal pester animacijski program. »Cena Valentinovega paketa v Medicinskem centru znaša 50 evrov na osebo. Paket Erosov dotik namestitve je že od 238 evrov za dve osebi. Prav tako je gostom na voljo romantična večerja v a la carte restavraciji Sofija za ceno 35 evrov na osebo,« so še dodali.

Lahko pa svojo drago oziroma dragega peljete v Terme Zreče, kjer so med drugim pripravili tudi posebno valentinovo ponudbo, in sicer Valentinovo sanjarjenje (tajska masaža z izbranimi olji v dvoje, ki traja 50 minut) za 90 evrov in Vrelec ljubezni s kupidovim koktajlom (kopel v dvoje in najem finske savne, ki traja 90 minut) za 64 evrov. Še veliko drugega je v njihovi ponudbi, med drugim nam ponujajo, kot so nam sporočili iz Term Zreče, tudi 5 top daril za valentinovo: razkošna kopel v dvoje s penino, ki traja 60 minut, za 49 evrov, masaža v dvoje Sanje v dežju, ki traja 30 minut, za 50 evrov, razvajanje v Savna vasi za 42 evrov za 2 osebi, romantična večerja v dvoje za 26 evrov ali pa recimo ritual Popolno idilično razvajanje (romantična kopel v dvoje s penino, 60 minut, tajska masaža z izbranimi olji, 50 minut zanjo, in tradicionalna tajska masaža zanj, ki traja 50 minut) za 115 evrov.

Poglejmo še v Terme Dobrna, od koder so nam sporočili, da so tudi letos za valentinovo pripravili med drugim poseben program bivanja. Od 14. 2. do 16. 2. 2014 bodo poskrbeli za pravo razpoloženje z valentinovo večerjo, večerom s koktajli in živo plesno glasbo v kavarni hotela Vita, neomejenim kopanjem, kopeljo za dve osebi ... Vse to v paketu in še več vas čaka, če se boste odločili za program Valentinovo, ki vas bo stal od 239 evrov naprej (2-krat polpenzion za dve osebi v hotelu Park). V paket pa je vključena valentinova večerja (v soboto, 15. 2.) v restavraciji Hotela Vita****, valentinov koncert Davorja Radolfija (v soboto, 15. 2.), valentinov večer v kavarni hotela Vita z amorjevimi koktajli in živo plesno glasbo, neomejeno kopanje v bazenih s termalno vodo v hotelu Vita in v Zdraviliškem domu, amorjeve vodne igre, amorjeva kopel za 2 osebi v Zdraviliškem domu … Lahko pa se seveda odločite tudi za valentinovo večerjo in koncert brez nastanitve. Za zunanje goste stane 69 evrov za 2 osebi, za hotelske pa 20 evrov na osebo (zamenjava za penzionsko večerjo in doplačilo).

 

 

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov