Z mlajšimi omejeno

Brad Pitt nima praktično nobenega stika s svojimi odraslimi otroki

S.Č.
10. 7. 2024, 15.50
Posodobljeno: 10. 7. 2024, 15.50
Deli članek:

Brad Pitt naj bi imel "omejene" obiske s svojimi mlajšimi otroki zaradi svojega natrpanega urnika - igralec je trenutno v tujini, kjer snema svoj prihajajoči dirkalni film "F1".

Profimedia
Brad Pitt

Brad Pitt se trenutno sooča z izzivom ohranjanja stika s svojimi otroki. Po nekaterih poročilih naj z odraslimi otroki ne bi imel skoraj nobenega stika. Vir blizu družine je za People razkril, da je njegovo sodelovanje z mlajšimi otroki prav tako omejeno zaradi njegovega zahtevnega urnika snemanja.

Igralec, ki trenutno snema svoj prihajajoči film F1 v tujini, se je znašel v situaciji, kjer je njegov čas za družinske obiske omejen. "Z odraslimi otroki praktično nima stika," je pojasnil vir, medtem ko je dodal, da si Brad še vedno prizadeva za redne obiske z mlajšimi otroki v skladu z dogovorom s svojo bivšo partnerko Angelino Jolie.

Bližnji spodbujajo naj se otroci izogibajo Brada Pitta

Pitt in Angelina Jolie sta starša šestim otrokom: Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh  ter dvojčkoma Knoxu in Vivienne. Kljub ločitvi leta 2016 sta še vedno vpletena v pravne spore, med katerimi se poskušata dogovoriti glede skrbništva.

Nedavno poročanje je tudi razkrilo, da je nekdanji družinski varnostnik Tony Webb trdil, da je Jolie spodbujala otroke, naj se izogibajo stiku s Pittom med obiski. Poleg tega je Shiloh nedavno pridobila pravno dovoljenje za spremembo svojega priimka, s čimer je izbrisala Pitta iz svojega uradnega imena.

Zanimivosti

slovenija, slovenske-železnice, železnice, vlaki, pot-z-vlakom, vožnja-z-vlakom
Zanimivosti

Ugodne abonentske vozovnice za vlak pomembno prispevajo k zmanjšanju CO2 v našem okolju

prašič
Umetna inteligenca

Kmetje bodo lahko s telefonom ugotovili čustveno stanje svojih prašičev

nagon_1
Trajekt Estonia

Nagon iz kamene dobe še vedno ogroža življenja

henry kissinger
Henry Kissinger

Največji cinik hladne vojne

podgana
Na pomoč

(Video) V francoskih mestih nad kolonije podgan kar s pomočjo dihurjev

slika
Zanimivosti

JYSK nadaljuje s prenovo slovenskih otroških letovišč z namenom omogočanja boljšega spanca otrok in mladostnikov