Še vedno išče izzive

Novak Đoković se je poklonil ženi Jeleni s še nevidenimi posnetki ob 10. obletnici poroke

S.Č.
10. 7. 2024, 14.50
Posodobljeno: 10. 7. 2024, 14.50
Deli članek:

Novak Đoković je morda osredotočen na osvojitev še enega turnirja za grand slam, toda v sredo si je teniški zvezdnik izkoristil iskren trenutek, da se je sladko poklonil svoji ženi Jeleni v čast njune 10. obletnice poroke.

Profimedia
Novak Djoković

Novak Đoković, priznani teniški šampion, je nedavno praznoval pomembno življenjsko prelomnico - 10. obletnico zakona s svojo ženo Jeleno. Ta milosten trenutek ni ostal neopažen, saj je Novak na svojem Instagram profilu delil intimne trenutke iz njunega življenja in izrazil globoko čustveno vez med njima.

"Deset let veselja, deset let sanj, deset let kot otoki, deset let kot potoki... Deset let Jelena, ljubim te za vedno. Ljubim te," je zapisal Novak ob slikah in posnetkih, ki prikazujejo njuno skupno pot od trenutkov zasebnosti do javnih dogodkov.

Novak in Jelena sta se poročila leta 2014 v času, ko je njegova kariera dosegla vrhunce na teniških igriščih. Njuna ljubezen je bila trdna opora v vseh izzivih, s katerimi se je srečeval kot športnik in javna osebnost. V svojih objavah na družbenih omrežjih redko delita intimne trenutke, vendar so ob praznovanju desete obletnice poroke naredili izjemo.

Novakovo življenje na in izven igrišč je neločljivo povezano z njegovo družino. Kot oče dveh otrok, Stefan in Tara, je Novak v intervjujih večkrat izrazil, kako mu je družinsko življenje dalo novo perspektivo. "Zelo uživam v preživljanju časa s svojima otrokoma. Sprememba, ki mi jo je prineslo očetovstvo, je stalna in trajajoča," je dejal v enem izmed intervjujev.

Občudovanja vreden je tudi njegov športni uspeh, ki ga je dosegel skozi leta. Novak je znan po svoji neverjetni vzdržljivosti in vztrajnosti na igrišču, kar ga je popeljalo do 20 grand slam naslovov in številnih drugih rekordov v teniški zgodovini. Kljub nenehnemu napredku in tekmovanju na najvišji ravni pa se vedno zaveda pomena družinske podpore.

Novak še vedno išče nove izzive

V nedavnem intervjuju je delil svoje občutke o vlogi očeta in kako mu je to spremenilo življenje. "Ko so prišli v našo družino, se je življenje osredotočilo na njih in mislim, da je to najboljša stvar, ki se mi je zgodila," je povedal. "Pomagalo mi je, da sem bolj cenil vse, kar počnem in kar imam - še posebej čas."

Novakovo življenje izven teniških igrišč je polno dejavnosti, ki segajo od družinskih potovanj do filantropije. Skupaj s svojo ženo Jeleno sta ustanovila Fundacijo Novak Djokovic, ki se osredotoča na izboljšanje izobraževanja in življenjskih priložnosti otrok v Srbiji. Njihov prispevek k družbi je tako viden tudi skozi njihovo humanitarno delo.

Kljub vsem dosežkom na igrišču Novak še vedno išče nove izzive in priložnosti za rast, tako na osebnem kot profesionalnem področju. Zvestoba in ljubezen do družine sta ključna elementa, ki mu pomagata ohranjati ravnovesje med življenjem športnika in družinskega človeka.

Ob 10. obletnici poroke je Novak Đoković pokazal, da je njegova zavezanost družini enako močna kot njegova zavezanost teniškemu uspehu.

Estrada

natalija verboten
V kopalkah

Foto: Natalija Verboten odkrila, kje uživa na dopustu

winona-ryder
Holywoodski nesmisel

Winona Ryder: "Producenti so menili, da nisem dovolj lepa"

Shannen Doherty
Po hudi bolezni

Umrla je priljubljena igralka Shannen Doherty

Alec Baldwin
Sojenje zaradi uboja

Presenetljivo: Sodnica razveljavila obtožnico proti igralcu Alecu Baldwinu

Alec Baldwin
Grozi mu 18 mesecev zapora

Začelo se je sojenje Alecu Baldwinu, en posnetek ga je še posebej prizadel

Kim Kardashian
Bizarno

Kim Kardashian za mladosten videz uporabljala lososovo spermo

Zanimivosti

barbie
Nič od tega

Barbika ali Ken? Mattel je v svoj asortiman dodal lutke nevtralnega spola

shakira
Zanimivosti

Shakira podaljšala odmor na finalni tekmi

Revija History naslovka
Delovna sila

Beli sužnji v britanskih kolonijah

zaoeljivke_1
Trijntje

Smrtonosne mlade zapeljivke

hladne pijače, poletje, napitki
Koristno in uporabno

Zvijače, s katerimi bo pijača hladna že v nekaj minutah

profimedia-0319203561
Koebenhavn

S pobiranjem smeti in javnim prevozom do brezplačne hrane, kave ali prenočišča