Še vedno išče izzive

Novak Đoković se je poklonil ženi Jeleni s še nevidenimi posnetki ob 10. obletnici poroke

S.Č.
10. 7. 2024, 14.50
Posodobljeno: 10. 7. 2024, 14.50
Deli članek:

Novak Đoković je morda osredotočen na osvojitev še enega turnirja za grand slam, toda v sredo si je teniški zvezdnik izkoristil iskren trenutek, da se je sladko poklonil svoji ženi Jeleni v čast njune 10. obletnice poroke.

Profimedia
Novak Djoković

Novak Đoković, priznani teniški šampion, je nedavno praznoval pomembno življenjsko prelomnico - 10. obletnico zakona s svojo ženo Jeleno. Ta milosten trenutek ni ostal neopažen, saj je Novak na svojem Instagram profilu delil intimne trenutke iz njunega življenja in izrazil globoko čustveno vez med njima.

"Deset let veselja, deset let sanj, deset let kot otoki, deset let kot potoki... Deset let Jelena, ljubim te za vedno. Ljubim te," je zapisal Novak ob slikah in posnetkih, ki prikazujejo njuno skupno pot od trenutkov zasebnosti do javnih dogodkov.

Novak in Jelena sta se poročila leta 2014 v času, ko je njegova kariera dosegla vrhunce na teniških igriščih. Njuna ljubezen je bila trdna opora v vseh izzivih, s katerimi se je srečeval kot športnik in javna osebnost. V svojih objavah na družbenih omrežjih redko delita intimne trenutke, vendar so ob praznovanju desete obletnice poroke naredili izjemo.

Novakovo življenje na in izven igrišč je neločljivo povezano z njegovo družino. Kot oče dveh otrok, Stefan in Tara, je Novak v intervjujih večkrat izrazil, kako mu je družinsko življenje dalo novo perspektivo. "Zelo uživam v preživljanju časa s svojima otrokoma. Sprememba, ki mi jo je prineslo očetovstvo, je stalna in trajajoča," je dejal v enem izmed intervjujev.

Občudovanja vreden je tudi njegov športni uspeh, ki ga je dosegel skozi leta. Novak je znan po svoji neverjetni vzdržljivosti in vztrajnosti na igrišču, kar ga je popeljalo do 20 grand slam naslovov in številnih drugih rekordov v teniški zgodovini. Kljub nenehnemu napredku in tekmovanju na najvišji ravni pa se vedno zaveda pomena družinske podpore.

Novak še vedno išče nove izzive

V nedavnem intervjuju je delil svoje občutke o vlogi očeta in kako mu je to spremenilo življenje. "Ko so prišli v našo družino, se je življenje osredotočilo na njih in mislim, da je to najboljša stvar, ki se mi je zgodila," je povedal. "Pomagalo mi je, da sem bolj cenil vse, kar počnem in kar imam - še posebej čas."

Novakovo življenje izven teniških igrišč je polno dejavnosti, ki segajo od družinskih potovanj do filantropije. Skupaj s svojo ženo Jeleno sta ustanovila Fundacijo Novak Djokovic, ki se osredotoča na izboljšanje izobraževanja in življenjskih priložnosti otrok v Srbiji. Njihov prispevek k družbi je tako viden tudi skozi njihovo humanitarno delo.

Kljub vsem dosežkom na igrišču Novak še vedno išče nove izzive in priložnosti za rast, tako na osebnem kot profesionalnem področju. Zvestoba in ljubezen do družine sta ključna elementa, ki mu pomagata ohranjati ravnovesje med življenjem športnika in družinskega človeka.

Ob 10. obletnici poroke je Novak Đoković pokazal, da je njegova zavezanost družini enako močna kot njegova zavezanost teniškemu uspehu.

Estrada

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

anna-sorokin
Zloglasna lažna dedinja

Foto: Obsojena prevarantka Anna Sorokin med nastopom v priljubljenem šovu s sledilno napravo na nogi

robert petan_foto jernej kokol (2)
Po poroki

Robert Petan razkril podrobnosti medenih tednov in nove sezone satirične oddaje

Sophia Loren
Italijanska igralka

Filmska diva Sophia Loren na pragu okroglega jubileja

PR_danielpopovic
Aktual

VIP večerja z Danielom Popovićem v Hotelu Dolenj'c

natalija-veseljak-simon-pelko-1
Amore mio

Najljubši kompliment za Natalijo: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!«

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste