Preživljala je pekel

Shakira razkrila podrobnosti o razhodu z bivšem možem Piquejem

S.Č.
14. 6. 2024, 13.40
Deli članek:

Shakira, ena najuspešnejših latino izvajalk vseh časov, je preživela težko obdobje po razhodu s španskim nogometašem Gerardom Piquéjem. V preteklih mesecih je Kolumbijska pevka izdala novi singel "Punteria" in napovedala svojo prvo severnoameriško turnejo po več letih, kljub bolečemu osebnemu življenju, ki jo je skoraj zlomilo.

Profimedia
Shakira in Pique

Leta 2022 so se pojavile govorice o koncu 11-letnega razmerja med Shakiro in Piquéjem, očetom njunih dveh otrok, ki sta jih spoznala med snemanjem videospota za pesem "Waka Waka". Junija istega leta sta javno oznanila razhod, tabloidni mediji pa so poročali o Piquéjevi nezvestobi z 22-letno žensko. Razhod je postal pravi medijski cirkus, saj so paparaci oblegali Shakirino hišo in šolo njenih otrok v Barceloni.

Shakira je v intervjuju za Rolling Stone priznala, da je bilo trpljenje po razhodu neizmerno. "Počutila sem se, kot bi mi nekdo z nožem prebil luknjo v prsih," je dejala in dodala, da ji je bolečina včasih preprečila normalno delovanje.

Spopadala se je tudi z obtožbami španskega tožilstva

V tem času se je soočala tudi z resnimi družinskimi in pravnimi težavami. Njen 90-letni oče, ki je bil njen največji podpornik, je hudo padel, zdravniki pa so ji napovedali najhujše. K sreči je preživel in po šestih operacijah okreva. Poleg tega se je Shakira spopadala z obtožbami španskega tožilstva za utajo davkov v višini 14,5 milijona evrov. Po mesecih negotovosti se je novembra lani poravnala in privolila v plačilo kazni v višini 7,3 milijona evrov, da bi se izognila zaporni kazni.

Shakira je svoja čustva in bolečine izrazila skozi glasbo. Njena pesem "Bzrp Music Sessions, Vol. 53", ki jo je posnela z argentinskim producentom Bizarrapom, je dosegla velik uspeh. Pesem vključuje besedila, ki namigujejo na njeno razmerje s Piquéjem in davčni škandal. Kljub opozorilom menedžerja, naj spremeni besedilo, je Shakira vztrajala pri svoji umetniški integriteti.

Po izidu pesmi je Shakira prejela podporo kolegov, kot so David Guetta, will.i.am, Chris Martin, John Mayer in Adele. "Začela sem čutiti, da so moji oboževalci z menoj," je dejala.

Zdaj se pripravlja na svojo severnoameriško turnejo

Leta 2023 je pesem "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" osvojila nagrado za pesem leta in najboljšo pop pesem na podelitvi latinskih Grammyjev. Pesem je postala temelj njenega albuma "Las Mujeres Ya No Lloran", ki ga je izdala marca letos. Album je dosegel vrh Billboardove latinske lestvice in se še vedno drži visoko.

Shakira se zdaj pripravlja na svojo severnoameriško turnejo, ki se bo začela novembra in bo zajela celotne ZDA. "Mislim, da bo to največja turneja v moji dosedanji karieri, najbolj obsežna, z največjim razponom stilov," je dejala in dodala, da bodo nastopi tokrat trajali več kot dve uri.

Shakirina vztrajnost in zmožnost preživeti najtežje trenutke v življenju sta ji omogočili, da se vrne močnejša kot kdajkoli prej. Njena zgodba je navdih mnogim, ki se soočajo s podobnimi preizkušnjami.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste