Tokratne velikonočne praznike je preživela v krogu svojih najdražjih in se jim zelo posvetila. »Letos sem spekla kar dve potici, čokoladno in makovo, ker, zakaj bi spekla le eno, če lahko dve,« pove nasmejana Ajda Zorko, ki je polna energije in ji res ni nič težko, ne ustraši se nobenega izziva in vsak dragocen prosti trenutek izkoristi zato, da preseneti svoje domače, ki so navdušeni nad njenimi mojstrovinami.
Kljub temu, da je očitno zelo nadarjena za kulinarične podvige, ostaja skromna: »Potici sta se zgodili čisto preprosto. Preizkusila sem en nov recept in sta uspeli res vrhunsko. Tudi kruh sem naredila po podobnem receptu in je bil super.« Očitno je imela srečno roko pri izbiri recepta, piko na i pa je dodal še njen talent, saj se v kuhinji počuti tako dobro, kot v radijskem studiu, kjer se druži z najboljšimi poslušalci z Dolenjske. Da Ajda zelo dobro obvlada kuhanje in pečenje, so poleg njenih domačih zelo veseli tudi njeni sodelavci, saj jih s sladkimi dobrotami pogosto razvaja na Radiu Krka.