Estrada

To je 'za rajo'!

K.S.
6. 7. 2015, 11.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Po izjemnem uspehu prvega singla ‘Etikete‘, ki ga je prodorna glasbenica Sassja posnela skupaj z Remi, pevko skupine Elemental, tokrat predstavlja novi video za drugi singl ‘Za raju‘ iz aktualnega albuma „Taktički praktično“. Pesem je le dva dni od objave presegla 10.000 ogledov na Youtube.

PS

Glasbo je pri pesmi ‘Za raju‘ ustvaril Koolade, ki je odgovoren tudi za mastering albuma, za ta neobičajen video pa je poskrbel Eldar Nurković, član snemalne ekipe MTV Impuls. Ljubke ovčke, ki nastopajo v videu niso bile poškovane, snemalna ekipa zagotovalja, da so snemali  v strogi tišini, tako da niso vznemirjali živali in motili njihov vsakodnevni ritem.

Sassja se bo že čez nekaj dni pridružila velikim glasbenim imenov na prvem glasbenem festivalu CROATIA MUSIC ADVENTURES powered by Lynchburg Lemonade, ki se bol letos odvil v Dubrovniku v parku Orsula. 28. julija bo nastopila kot predskupina britanski senzaciji – Asian Dub Foundation. Na prvem CROATIA MUSIC ADVENTURES bo 4. avgusta nastopil tudi italijanski Barry White – Mario Biondi. Kdo bo ogreval poslušalce pred njegovim nastopom, vam razkrijemo zelo kmalu!

Menart

Sassja je umetniško ime mlade MC-jevke, glasbenice Sanele Halilović iz Tuzle, ki se je ob študiju farmacije sproščala z ustvarjanjem glasbe. Leta 2010 je nase opozorila po objavi videospota domače produkcije ‘Ostavi da gori’.  Njen talent je prepoznala in podprla ekipa FMJAM, ena od najpomembnejših podpornikov alternativne scene na tem području Evrope in v kateri ustvarjajo tudi Edo Maajka, Frenki in DJ Soul. Pri ustvarjanju glasbe Sassja rada eksperimentira z različnimi zvrstmi, kot so dubstep, dancehall in raggae.

Zelo kmalu po izdaji prve pesmi je glasbenica zbrala sedem naslovov za malo ploščo, že dve pesmi sta bili avtorski. V istem letu so sledili nastopi po celotni regiji,  v letu 2011 je že nastopila na enem večjih evropskih glasbenih festivalov – EXITu kar na dveh odrih: Roots & Flower stage, ter Positive Vibrations stage.  Letos je izdala debitanski studijski album „Taktički praktično“, ki se je zgolj v 24 urah od izida povzpel na prvo mesto spletnih trgovin. Na albumu poleg pesmi ‘Etikete‘ izstopa tudi pesem ‘Clash‘, obe skupaj pa presegata že več kot 1.5 milijonov ogledov na Youtube. Takoj po izdaji albuma je nastopila tudi v ljubljanskem klubu Chanel Zero, kjer je več kot pričakovano  navdušila.

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste