Estrada

Peter vedno joka po oddaji

Tomaž Mihelič
6. 5. 2015, 19.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

»Najsrečnejši sem, če so drugi srečni,« z rahlo hripavim glasom pravi priljubljeni voditelj in srkne požirek črnega čaja.

Pop tv

Dan najlepših sanj Petra Polesa

Dobila sva se na terasi njegove matične televizijske hiše Pop TV, kjer zadnja leta več kot uspešno ustvarja različne projekte. Vedno je dobro razpoložen in s celo plejado šal v rokavu, tokrat pa me je pričakal malce slaboten. Ni čudno, ko pa viroze ne počivajo, on pa kljub slabemu počutju pridno dela in pripravlja nove oddaje, v katerih bo znova osrečeval ljudi. »Najsrečnejši sem, če so drugi srečni,« z rahlo hripavim glasom pravi priljubljeni voditelj in srkne požirek črnega čaja. Obljubil sem mu, da ga ne bom pretirano utrujal, zato sva se zapodila med vprašanja in v odgovorih našla veliko zanimivih, nepričakovanih in predvsem iskrenih sporočil. Tudi tega, da se je med gledanjem svoje oddaje Dan najlepših sanj moral vdati čustvom in bridko zajokati. Razgovoril se je o svojih treh damah in iskanju sanjske družinske hiše. Predvsem pa je zdržal do konca in nato odhitel domov, na zaslužen počitek.

V oddaji Dan najlepših sanj ljudi pogosto spravljate v jok. Kaj vas pripravi, da potočite kakšno solzo in kdaj ste nazadnje jokali za kamero?

Med snemanjem oddaj moram biti zbran, in čeprav me kakšni čustveno nabiti trenutki malce zamajejo, mi zatresejo glas, zasolzijo oči, moram vendarle speljati stvari do konca, kot smo si jih zamislili s kreativno ekipo. Zato pa sem toliko bolj čustveno sproščen ob ponedeljkih zvečer doma med gledanjem. In nazadnje, ko smo gospe po petnajstih letih pripeljali starše iz rodnega Kazahstana, me je zvilo. To je ta čarovnija, ki jo ustvarja televizija in nas napolni z raznoterimi občutenji. Pa še po partiji pokra je bilo, takrat sem sploh čustveno bolj dovzeten. (smeh) Veseli me, da ne delam samo oddaje zaradi oddaje same, ampak ima vse skupaj globlji pomen. Celo če bi se stvar na televiziji zdela slaba – hvala bogu pa ni tako –, smo ljudem v resnici polepšali in nadgradili življenje. Vsak izmed nas potrebuje neko spodbudo, četudi majhno, samo da se premakne in dobi zanos za doseganje novih ciljev. Denimo ljubiteljski hokejist, ki smo mu podarili opremo za vratarja: v tem kratkem času igra že za dve »inline« ekipi in še ga novačijo za novo sezono.


Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste