Estrada

Pri kuharskem mojstru Rudolphu tudi Jasna Kuljaj

G.G.
28. 11. 2014, 09.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Kuharski mojster Rudolph van Veen pravi, da si ob pisanju knjige Rudolf kuha ni predstavljal, da bo kdaj priljubljen tudi drugih državah. »Tako sem ponosen, kot da bi dobil dojenčka,« je dejal ob slovenski izdaji knjige.

Alesh Maatko

Vse se je začelo, ko se je nizozemski kuhar pri sedemnajstih odselil od staršev. Ob slovesu so mu starši podarili kuharsko knjigov v starem slogu, brez slik, samo z recepti in mu dejali, da jo bo nujno potreboval.

In kaj pravi Rudolph o svoji novi knjigi? »V njej so recepti, ki jih potrebuješ vsak dan. Preproste jedi, ki jih obožujemo.« Pravi, da najraje skuha rižoto, saj se skuha hitro, v njo pa lahko vržeš skoraj karkoli.

Po kuharske nasvete je k Rudolphu prišla tudi Jasna Kuljaj, ki se sicer v kuhinji dobro znajde.

Rudolph bo v živo predstavil svoje recepte 21. decembra na gospodarskem razstavišču.