Estrada

Veste, čigava hči je ta lepotička?

Andreja Comino / Lady
13. 11. 2014, 09.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Davor Radolfi je že desetletja priljubljen na Hrvaškem, njegove pesmi pa odzvanjajo tudi onkraj meja. »Mi, Dalmatinci, se z glasbo rodimo in umremo. Spremlja nas v trenutkih veselja in žalosti,« pravi Davor, ki je v Italiji študiral notranje oblikovanje in si ni nikoli mislil, da se bo preživljal z glasbo.

arhiv revije Lady

Zdaj pa je še posebno ponosen, ker je po njegovih stopinjah začela stopati tudi mlajša hči Lea, ki je dokaz, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Pevcu se je rodila v zakonu z ženo Jasno, ki prihaja s Hvara, njuna ljubezen pa traja še danes. Imata še starejšo hčer Saro, ki ju je že osrečila z vnukinjo Emo. Lea je bila od malega divje dekle. »Ker se je v naši hiši vse vrtelo okoli glasbe, je tudi Lea začela peti zelo zgodaj, že v vrtcu. Nato je prepevala v različnih otroških zborih, na rokovski akademiji v Zagrebu, zdaj pa je aktivna v skupini Judette, ki obstaja od leta 2010,« razlaga ponosni oče in dodaja, da je njegova hči vse življenje vpijala očetovo delo. »Z ženo nama je uspelo vanjo vsaditi življenjske vrednote, pomembnost družine in povezovanja v vsem, česar se loti. To danes kaže s svojim delom in glasbo. Je skromno, ljubeče, čustveno in toplo dekle,« jo je pohvalil.

 Davor je zelo ponosen na svojo mlajšo hčer Leo.

A ni bilo vedno vse tako lepo. Lea je bila vedno po malem uporniška. V najstniških letih je bila pankerica. »No, na srečo jo je minilo brez posledic. Kot oče pa sem jo vedno podpiral pri vsem, kar počne. Tudi ko se je odločila študirati v Londonu. Zdaj je absolventka na visoki šoli za menedžment in kulturo. Rada ima igro, glasbo in ples, tako da se želi preskusiti tudi v kakšnem muzikalu. Kot glasbenik vem, da je to težek posel, zato ne želim, da bi bila to njena edina izbira. Modrosti, ki sem jo naučil, pa bo sama pokazala s svojim življenjem in delom.« Davor je zelo zadovoljen, da se je Lea prepustila glasbenemu valu svoje generacije, ki je alternativna rokovska glasba. Sama piše besedila in glasbo ter režira svoje spote. Spot za pesem Voli me so uvrstili med 20 najboljših leta 2013 na Hrvaškem, skupino Judette pa so na hrvaškem Radiu 101razglasili za skupino leta. Davor pa si želi, da bi s hčerjo nekoč zapel tudi v duetu. »To je nekaj povsem naravnega, kar se bo zgodilo, ko bo napočil čas za to in bo prišla prava pesem,« še modro pravi.

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste