Estrada

Kakšnega bo izbrala Nina Pušlar?

K.S.
7. 10. 2014, 09.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Modni sestri Maja in Nina Šušnjara sledita modnim smernicam, skupaj z dm in Nino Pušlar pa jih bosta razkrili v soboto, 18. oktobra ob 10. uri v ljubljanskem nakupovalnem središču City Park. V poslovalnici dm bosta namreč v svoje roke vzeli priljubljeno slovensko pevko Nino Pušlar, ki se je pred kratkim poleg glasbenih odrov preizkusila tudi v muzikalu Cvetje v jeseni.

Nina s svojim dm look-om

Sestri Šušnjara in dm predstavljajo ličenje in stile za štiri različne priložnosti: za večerni izhod, dnevni pobeg, službeni stil in nekoliko bolj ekstravaganten izgled za vse modne navdušenke. Dve Nini in Maja so svoje moči združile z dm drogerie markt, kjer vedo, da so ženske lepe zato, ker se počutijo lepe, ker so pristne in ker znajo biti zveste same sebi. Svoj stil ustvarjajo iz dneva v dan in ga prilagajajo priložnostim, vedno pa so rade urejene in edinstvene. Prav tako kot Nina Pušlar, ki jo bosta sestri Šušnjara odeli v modni dm look sezone. Nina se bo v dm poslovalnici v City Parku prepustila Majinim profesionalnim rokam, Nininemu smislu za modni styling ter ličilom iz dm. Vas pa vabimo, da si pogledate letošnje modne trende kar na simpatični Nini Pušlar, ki se konec novembra z 80-imi damami in Miho Deželakom odpravlja na dm sanjski šoping v New York. Nina bo tako točno vedela, kakšna ličila izbrati in katera oblačila nakupiti, da bo v koraku z letošnjimi trendi.

Pridružite se ji pri modnem popotovanju

Pa vaš dm look?

V oktobru se bodo dame v izbranih dm prodajalnah po celi Sloveniji (seznam je na voljo na spletni strani dm) lahko prepustile rokam profesionalnih vizažistk Max Factorja in L'oreala. Ličenje ne bo pogojeno z nakupom, vključuje pa tudi svetovanje o produktih in nasvete glede na obrazni tip dame. Če pa se dm stranke odločijo za nakup, bodo z nakupom dekorativnega izdelka sodelovale tudi v žrebu za sanjsko preobrazbo. Prvo nagrajenko čaka ličenje in styling z Nino in Majo, friziranje pri MIČ Styling-u in oblačila iz Sportine Group v vrednosti 500 EUR. Kar 12 nagrajenk bo prejelo brezplačno delavnico ličenja in stila oblačenja z Nino in Majo, dm pa bo podelil tudi 30 paketov ličil. V prodajalnah v prvem tednu nudijo 30 odstotni popust na vso dekorativno kozmetiko ob nakupu nad 20 EUR, v naslednjih tednih pa brezplačne zložljive balerinke. Izkoristite priložnost za nov look ter številne druge ugodnosti!

Estrada

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste