Radoslav Dragijević

Oče osumljenega za umor Danke Ilić kmalu na prostost

D.K.
20. 5. 2024, 18.59
Posodobljeno: 20. 5. 2024, 19.02
Deli članek:

V Srbiji še vedno odmeva skrivnostno izginotje deklice Danke Ilić. Medtem ko njeno truplo še vedno iščejo, bo eden od priprtih kmalu izpuščen na prostost.

X (Srđan Crnjanski, @CrnjanskiSr)
Pogrešana deklica Danka Ilić.

Danes triletna deklica je izginila 26. marca v naselju Banjsko polje. Osumljenca za umor, uslužbenca javnega vodovodnega podjetja, Srđan Janković in Dejan Dragijević naj bi 26. marca s službenim avto zbila deklico, jo spravila v prtljažnik in jo v paniki zadavila ter odvrgla na deponiji. Dva dni po umoru naj bi jo Dejan s pomočjo očeta Radoslava in zdaj že pokojnega brata Daliborja premestil na drug kraj. Kam, ni znano, saj osumljenca tega nista razkrila. V preiskavi so pod drobnogled vzeli tudi sledi, ki so jih našli v ali na službenem vozilu, v katerem so vozili ugrabljeno Danko. Od več kot 400 analiziranih sledi, niso odkrili njenih bioloških sledi.

Kot pa danes piše Blic, bo 70-letni Radoslav Dragijević, oče 50-letnega Dejana Dragijevića, konec maja izpuščen na prostost, saj se mu izteče dvomesečni pripor. Kot še navaja Blic, zakonske možnosti za podaljšanje pripora za to kaznivo dejanje ni. Radoslav Dragijević pa naj bi bil izpuščen 29. maja.

Hkrati pa so novinarji omenjenega portala od tožilstva izvedeli, da bodo predlagali podaljšanje pripora za glavna osumljenca, torej Dejana Dragijevića in Srđana Jankovića, ki so ju sicer že aprila poslali na psihiatrični pregled v v Beograd.  Danes pa so na Višjem državnem tožilstvu v Zaječarju za Nova.rs potrdili, da so osumljenca na podlagi ugotovitev izvedenca razglasili za prištevna.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka