Recenzenti portala so restavracijo zapustili razočarani in nanjo zlili precej žolča. Sicer so bili izjemno navdušeni nad ambientom, a so izpostavili predvsem »grozno postrežbo in brezizrazno hrano.«
Prva težava, kot so opisali, se je pojavila že zaradi lastne zamude, saj so za 11 minut zamudili zadnji čas kosila. Pojasnili so, da so restavracijo o zamudi, ki je bila posledica gneče na slovenski avtocesti, predhodno obvestili, kljub malenkostni zamudi pa so nato na kraju izvedeli, da jim lahko postrežejo le krajši meni, saj da se morajo pripraviti na večerne goste. »Hkrati nismo prejeli nobenega opravičila, ker ne moremo dobiti tistega, zaradi česar smo potovali približno štiri ure, temveč izjavo, da bi lahko vozili malo hitreje ter da sta Hrvaška in Slovenija blizu,« so zapisali in dodali opazko, da so bili takega odnosa deležni v dragi restavraciji z Michelinovo zvezdico. Kritika strežbe se s tem ni končala. Kot so še izpostavili, v restavraciji ni bilo nobene gneče, a gostje vseeno niso bili enakovredni. »Opazili smo, spet, da so nekateri gostje pomembnejši od drugih.« Vsa pozornost natakarjev in kuhinje je bila po njihovih navedbah namenjena dvema gostoma, »ki sta profesionalno fotografirala krožnike.« Našteli so še nekaj drugih spodrsljajev, ki so jih opazili pri strežbi, piko na i pa so doživeli po obedu, ko so želeli na terasi popiti kavo. »Kave nam ni ponudil nihče, temveč smo imeli občutek, da smo v restavraciji preživeli že preveliko časa in da je čas za odhod.« »Postrežba v Milku je daleč najslabša v celotni Sloveniji. Sicer smo bili s slovenskim gostoljubjem in postrežbo vedno zadovoljni.«
Razočarala jih je tudi hrana
Kot so zapisali na portalu Kult plave kamenice, je bila prezentacija lepa, »najboljše in najbolj vznemerljive stvari pa se dogajajo zunaj uradnega menija, torej v pozdravih in slaščičarskih miniaturah.« Kot daleč najboljši krožnik, »kreativno okusno bombo,« so ocenili ocvrto svinjino z zeleno, porom in školjkami. Lepe besede so našli še za krožnik, sestavljen iz zelja in tolminskega sira, medtem ko so glavni jedi, svinjino in postrv, opisali kot brezokusni. Drugačno izkušnjo so imeli pri pijači, kjer so ocenili, da »glavni somelje obvlada svoje delo in uporablja dobra vina. Škoda, da pijača na mizo ne prispe ob pravem času.«
Sam ambient in dekoracijo, ki je v skandinavskem slogu, v »gorskem vzdušju jedilnice pa se združujejo elementi kranjskogorske narave,« so označili za »čudovit.« »Menimo, da si je Milka polovico svoje zvezdice prislužila s pomočjo dekoracije in ambienta,« so zaključili.