Slovenija

Veliki zmagovalec je Borut Pahor

Črt Kaker, Petra Rupnik
5. 6. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

od njegovim predsednikovanjem je Slovenija dosegla rezultate, ki nam jih zavida vsa Evropa. Čeprav smo obubožani in sta zdravstvo in sociala v razsulu ter na tisoče diplomantov ne dobi službe, smo z našim predsednikom na čelu tako zelo srečni in navdahnjeni, kot še nikoli v zgodovini.

sta

Zabava nas z objemanjem žrebcev, ravnanjem las, menjavanjem gum in likanjem. Ob pogledu na spektakularnega predsednika v modrem kombinezonu pozabljamo na bedo vsakdanjega življenja v Sloveniji. Pahor, ki je nekoč kot premier težko preživel s 3000 evri plače na mesec, je v funkciji predsednika republike doživel pravo razsvetljenje, saj je spoznal, da denar v življenju ni vse. Zato se je odločil za duhovno rast in se obrnil k ljudstvu, ki ga vsakodnevno osrečuje s svojimi nastopi, šalami in globokimi mislimi, ki bi mu jih zavidal sam Gandi.

Facebook

Največji slovenski duhovni vodja

Borut Pahor je zagotovo največji duhovni vodja Slovenk in Slovencev, ki jih vsakodnevna poročila na domačih televizijah spravljajo ob živce. Prav zato svojega ljudstva Pahor ne mori s politiko, pravzaprav se v njo sploh ne vtika, razmer na domačem političnem prizorišču pa ne komentira. Že tako je dan prekratek. Borut mora pleskati, rezati zrezke, kuhati kosila, teči maratone, navduševati množice na proslavah, obenem pa mora skrbeti še za svoj videz. Še dobro, da ima naš predsednik v svoji pisarni tik poleg akvarija s Princesko I. hladilnik s priljubljeno energijsko pijačo, ki mu daje krila. Dan bi moral imeti vsaj še enkrat toliko ur, da bi Borut izpolnil vse obljube, dane volivcem. Zares, Borutu je uspelo nemogoče in je iz častne funkcije predsednika republike končno le naredil zabavno cirkuško predstavo. Ste tudi vi ponosni nanj?

facebook

DOGODIVŠČINE BORUTA PAHORJA

Petek, 22. 5. 2015

»Dejmo, dejmo! Ajde, miška mala, to mi deli!«

Naš največji talent, ki se je iz mladega nadebudnega komunista prelevil v navihanega in zagorelega politika, nas je v tej z ljubeznijo prepojeni pomladi navdihnil s svojo sproščenostjo, ki jo premorejo le največji voditelji. Na tradicionalni maturantski četvorki je predsednik zbranim najstnicam ob prisotnosti svoje vedno resne partnerice Tanje Pečar namenil sladke besede in vzklike radosti. Še kako dobro se zaveda, da na mladih miškah z volilno pravico sloni njegova politična prihodnost.

Četrtek, 28. 5. 2015

Pahor okrivil odprtost in temperament

Še tako srčni in svetovljanski voditelj mora kdaj pa kdaj ubogati svoje toge svetovalce. Ti so mu namreč skušali dopovedati, da je s svojim nagovorom na maturantski četvorki užalil vse starejše slovenske miške, ki so zahtevale predsednikovo opravičilo. Tako mu ni preostalo drugega, kot da se je ponižno opravičil. Vendar pa ni obljubil, da bo boljši, temveč da se bo trudil biti boljši. Hja, tudi predsednik v teh časih ne more popolnoma zaupati niti samemu sebi.

Facebook

Nedelja, 31. 5. 2015

Ko Borut trpi, ves narod trpi

Naš predsednik, ki navzven vedno kaže podobo vesela in razposajenega človeka in ki se vedno trudi za dobrobit vsakega izmed nas, doživlja tudi hude travme zavrnitve in osamljenosti. Čeprav se je na srečanju z voditelji nekaterih balkanskih držav trudil za dobro voljo in mavrično vzdušje, so ga visoki gostje takoj, ko so kamere ugasnile, takole postavili v kot in ga ignorirali. Najbolj pa je Boruta prizadela košarica, ki jo je dobil od svoje nove simpatije, prelestne Kolinde.

Torek, 2. 6. 2015

Pahor osrečil 7000 mladih src

»Iz srca sem srečen, ko vas vidim, iz celotne Slovenije, naše čudovite domovine, tako uglašene in vse skupaj. In pomislim: kaj vse bi lahko mi dosegli, če bi tako stopili skupaj in bili tako uglašeni kot vi danes tukaj. Dosegli bi vaše sanje,« je na stadionu Ljudski vrt v Mariboru na zborovskem bumu vzkliknil naš predsednik, ki je svoje otroške sanje, da bo nekoč predsednik, tudi uresničil. Postavil nam je zgled, kako se z velikim trudom in negovanim telesom dan doseči vse.

STA

Borut Janeza odvlekel iz puščave

Narod je jokal, ko je veliki osamosvojitelj pristal za rešetkami temačne Puščave. Prošnje za pomilostitev so od slovenskega življa prišle vse do predsedniške palače na Erjavčevi ulici v Ljubljani in tako ganile našega predsednika, da se je odločil nemudoma ukrepati. Kaj točno je storil, ostaja zavito v tančico skrivnosti, a s svojimi nadnaravnimi močmi je danes Janez Janša spet svoboden.

Anketa dokazuje: Borut Pahor je nesmrten

Anketa, ki smo jo naredili na vzorcu 30 tisoč Slovenk in Slovencev, je pokazala, da jih je kar 98,2 odstotka prepričanih, da je Borut Pahor največji sin naše male podalpske države. Milana Kučana je v anketi podprlo le 0,8 odstotka, Janeza Janšo, za katerega bi pričakovali vsaj 20-odstotno podporo, pa je podprlo le 0,5 odstotka vprašanih, prav toliko kot največjega slovenskega pesnika Franceta Prešerna.

M24

sta

Estrada

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste