Slovenija

Uroš Slak spet na POP TV!

K.S.
9. 3. 2015, 13.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ekipi najbolj gledane informativne oddaje 24UR se bo 23. marca pridružil karizmatični in izkušeni televizijec Uroš Slak. Od ponedeljka do četrtka bo vsak teden vodil najbolj gledana večerna poročila, oddajo 24ur Zvečer!

PRO PLUS
Uroš Slak se je na POP TV vrnil marca.

''Izjemno sem vesel, da se pridružujem ekipi vodilne informativne oddaje v državi. S svojim prihodom pa kot urednik in voditelj oddaje pripravljam kar nekaj sprememb. Šli bomo korak naprej, analizirali ključne dogodke dneva in soočili ključne akterje teh dogodkov, tako da si bodo lahko gledalci na podlagi tega takoj ustvarili svojo sliko dogajanja. Ob pomembnih in izrednih dogodkih bomo šli z vso oddajo 24 ur zvečer v živo s terena in se na ta način še bolj približali gledalcem. Odpirali bomo prostor za vse teme, ki na tak ali drugačen način zaznamujejo dogajanje v slovenski družbi,'' je povedal Uroš Slak.

Ob petkih pa bodo kar štirje!

Ob petkih bodo oddajo 24UR ZVEČER vsak teden izmenjaje vodili Suzana Perman, Miha Drozg, Martin Tomažin in Elena Šterpin Zupančič. Vsi štirje imajo na področju novinarstva bogate izkušnje. S svojim znanjem, poznavanjem oddaje in avtorskim pristopom pa bodo poskrbeli za zanimiv zaključek tedna.

PRO PLUS
Podiplomski študij televizijskega novinarstva, POP Akademija in novinarske izkušnje so leta 2010 Suzano pripeljale k ekipi oddaje 24UR. Na začetku je pokrivala izredne dogodke, zadnja leta pa poroča o notranjem političnem dogajanju. Ob petkih pa se bo od marca preskusila še v vlogi voditeljice oddaje 24UR ZVEČER.

PRO PLUS
Svetovni dogodki in zunanja politika so njena strast že najmanj 15 let, njeno delovno področje pa že 10 let. Koprčanka, ki jo je študij ponesel v Ljubljano, je diplomirala iz mednarodnih odnosov in proti koncu študija prvič zakorakala v novinarske vode. Leta 2010 je postala del zunanjepolitične redakcije. Sedaj pa bo ob petkih vodila tudi oddajo 24UR ZVEČER.

PRO PLUS
Miha Drozg je novinar oddaje 24UR že več kot 12 let. Začel je v zunanjepolitični redakciji (tudi kot redaktor), vodil oddaji 24 ur ob enih in 24 UR ZVEČER, bil v notranjepolitični redakciji in zdaj dela kot novinar oddaje Epilog. Ob petkih pa bo od marca naprej vodil oddajo 24UR ZVEČER.

PRO PLUS
Martin Tomažin je dober poznavalec notranjepolitičnega dogajanja. Politika ga spremlja že od študija, zaključil je politologijo in kot novinar oddaje 24UR se bo ob petkih preizkusil še v voditeljski vlogi. Ima zelo bogate izkušnje na področju novinarstva in s svojo karizmo bo ob petkih v oddaji 24UR ZVEČER poskrbel za zanimiv zaključek tedna.

Estrada

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste