Komičarka

Priljubljena televizijska voditeljica in pevka končala pod streli svojega moža

U.C.
18. 6. 2024, 18.40
Posodobljeno: 19. 6. 2024, 08.24
Deli članek:

53-letni britanski poslovnež je ustrelil svojo 40-letno ženo, televizijsko zvezdnico, pevko in humanitarko Victorio Vero Blyth, nato pa sodil še sebi. Par se je vročično prepiral zaradi njenega dopisovanja, nakar je moški izvlekel pištolo in najprej ubil njo, potem pa še sebe.

Ayhan Özkan, X
Priljubljena pevka, voditeljica in humanitarka Victoria Vera Blyth.

Zgodila se je tragedija, ki je vzela oba starša trem otrokom, starim štiri, deset in štirinajst let. Victorija je skupaj s češkim voditeljem Leošem Marešem vodila Morning Show na televizijskem kanalu Europe 2. Pred smrtjo je pomagala žrtvam nasilja v družini. Bila je organizatorka tekaških prireditev, vključno s polmaratonom v glavnem mestu države.

Pokojni par se je poročil leta 2014 in nekaj let živel skupaj v Pragi, preden sta se zaradi Blytonovega dela preselila v Turčijo. Victoria se je rodila v Južni Afriki, nato pa se je z družino preselila na Češko. Študirala je glasbo in leta 2004 zaslovela s svojim prvim albumom. Veliko svojega časa je posvetila tudi dobrodelnemu delu, saj je sodelovala s češko organizacijo Velvet Smile, ki pomaga "izboljšati kakovost življenja družinam bolnih in invalidnih otrok ter žrtev nasilja v družini", piše na njeni spletni strani.

Sestra umrle, Alexandra, se je svoji sestri poklonila na Instagramu in razkrila, da je njena družina šele pred kratkim pokopala očeta. Napisala je: »Z globoko žalostjo in bolečino moram sporočiti, da nas je zapustila moja ljubljena in lepa sestra, sonce naših življenj, ki nam je prinesla toliko veselja s svojim smehom, pozitivnim duhom, zagonom in energijo. Za vedno. Prosim, rotim vas vse, dajte nam čas zaradi otrok.«

Zanimivosti

slovenija, slovenske-železnice, železnice, vlaki, pot-z-vlakom, vožnja-z-vlakom
Zanimivosti

Ugodne abonentske vozovnice za vlak pomembno prispevajo k zmanjšanju CO2 v našem okolju

prašič
Umetna inteligenca

Kmetje bodo lahko s telefonom ugotovili čustveno stanje svojih prašičev

nagon_1
Trajekt Estonia

Nagon iz kamene dobe še vedno ogroža življenja

henry kissinger
Henry Kissinger

Največji cinik hladne vojne

podgana
Na pomoč

(Video) V francoskih mestih nad kolonije podgan kar s pomočjo dihurjev

slika
Zanimivosti

JYSK nadaljuje s prenovo slovenskih otroških letovišč z namenom omogočanja boljšega spanca otrok in mladostnikov