Mati ju je zaman branila

Mož otroka pobil s sekiro, dvoletnika v postelji, devetletnika v kotu stanovanja

A. M.
22. 5. 2024, 15.25
Posodobljeno: 22. 5. 2024, 16.12
Deli članek:

V Tuzli so v tem tednu obravnavali primer samomora moškega, ki je skočil iz balkona v štirinajstem nadstropju. Preiskovanje vzroka skoka in pregled stanovanja pa sta pripeljala do trupla njegove žene in dveh otrok, ki so bili masakrirani s sekiro.

Facebook
Mujaga Čičkušić

Domnevni trojni umor in samomor v policija še vedno preiskuje, umora matere in otrok je osumljen Mujaga Čičkušić, ki je nato s skokom sodil tudi sebi. Kot prvo so našli njegovo truplo, ki je priletelo na zelenico pred blokom v naselju Stupine, nato pa še razmesarjena trupla družine v stanovanju, od kjer se je skok zgodil. Družina naj bi se tja preselila le nekaj dni pred pokolom, prej naj bi živeli v Nemčiji.

Kakšen je bil motiv za umor?

Trupla so identificirali kot 34-letno žensko, ter 2 in 9-letnega otroka. Po navedbah Admirja Arnautovića, predstavnika tožilstva iz Tuzle, bo obdukcija verjetno potrdila domnevo, da je bila morilsko orožje res sekira. Mujaga naj bi zločin načrtoval, sekiro je kupil na lokalni tržnici le nekaj dni pred pokolom. Najmlajšega, dveletnika, je razsekal v posteljici, starejšega 9-letnega otroka pa v kotu stanovanja. Razbrali so, da je v zadnjih trenutkih mati verjetno poskusila otroka zaščititi, ampak proti morilskemu orožju ni imela možnosti. Povsem uničeno je bilo tudi stanovanje družine.

Listek na vratih?

Pred samomorom je Mujaga na vratih stanovanja pustil listek z nekaj napisanimi stavki, za katere policija še preiskuje, na koga točno naj bi se nanašale. Med drugim naj bi pisalo tudi »Ubil sem tvojo družino, za vse si kriva ti«, ter še nekaj drugih sporočilnih besed.

Zanimivosti

krava bipa
Zgolj pasla zijala

Po trgovskem centru na Krku se je sprehajala krava

aleksander veliki_1
Visoka pričakovanja

Kako je Aleksander postal Veliki

trump-sneakers
Tržna priložnost

Podjetje v Trumpovi lasti prodaja superge na katerih je podoba okrvavljenega obraza Donalda Trumpa po streljanju na shodu

prototip, vesoljska-obleka, nasa
Inovacija

Iz urina v okusno vodo v petih minutah

ulla, ulla-serumi, serumi, zdravje, poletje
Zanimivosti

10 poletnih nasvetov za zdravo in sijočo kožo

huawei, huawei-pura-70-ultra, pura-70
Športni fotograf Luka Vovk o Huawei Pura 70 Ultra

Osupljiva moč Huawei Pura 70 Ultra skozi oči fotografa Luka Vovka