top flop tedna

Ona je dopustovala na policiji, on pa pretepen

Samo Strel
30. 8. 2021, 20.00
Deli članek:

Posebni primeri, ki so prejšnji teden odmevali v javnosti in zaposlovali službe, ki skrbijo za zaščito, reševanje ter javni red in mir: zagorelo trohneče deblo, kraja čevljev in dreves, padec v kopalnici, sumljivi prodajalci posode ...

Dreamstime
Skupaj sta pripotovala, potem se je 41-letnica spravila na svojega sopotnika.

10. V Krakovem so neznani storilci posekali pet dreves gabra in bukve ter lastnikom povzročili za približno 300 evrov škode.

9. V Savcih v občini Sveti Tomaž se je pri padcu v kopalnici poškodoval domačin in nezavesten obležal na tleh. Pred prihodom reševalcev so nesrečniku prvo pomoč nudili gasilci.

8. Pomurski policisti so na analizo poslali bankovec za 20 evrov; sumijo, da je ponarejen.

7. Na območju Zagorice pri Dolskem v občini Dol pri Ljubljani se je s hriba skotalila večja skala in medtem razpadla na tri dele, vsi trije kosi pa so popolnoma razdejali počitniško hišico. Dva kosa sta prebila steno in poškodovala prostore kuhinje in dnevne sobe, eden je poškodoval streho prizidka. Uničeni sta tudi električna in vodovodna napeljava. Oškodovanka, ki je bila v času nesreče v sosednjem prostoru, ni bila poškodovana.

6. V spominskem parku na Jesenicah se je vnelo trohneče deblo. V požaru ni bil nihče poškodovan, prav tako ni gmotne škode.

5. V Novem mestu so v eni od trgovin pri pregledu videonadzornega sistema eksperti odkrili tatvino čevljev v vrednosti 50 evrov.

4. V Kranju sta sumljiva prodajalca občanki prav vsiljevala nakup posode, celo zložila sta jo v prtljažnik njenega avtomobila, potem pa zahtevala 400 evrov, a ju je domačinka gladko odslovila. Policija gesto pozdravlja in poziva k previdnosti.

3. Na Cesti krških žrtev v Krškem je domačin skočil v reko Savo in izginil. Posredovali so gasilci, kot pogrešano osebo so ga iskali ob brežinah in s čolnom, vendar je možakar izplaval sam.

2. Več zaskrbljenih duš je policiji prijavilo, da je na Otočcu v reki Krki vozilo. Avto so iz vode potegnili gasilci, pregledali reko in brežino, vendar o lastniku ni bilo ne duha ne sluha. Naposled so ga le našli: ugotovili so, da je 49-letnik avto parkiral na parkirišču, a je pozabil zategniti ročno zavoro, zato je avto zdrsnil v reko Krko.

1. Na avtobusni postaji v Kopru sta se sprla 41-letna ženska in 46-letni moški. Skupaj sta pripotovala, potem pa je ženska, ki je bila očitno pod vplivom alkohola, začela kričati in žaliti reveža, pri tem ga je tudi odrinila, brcnila in metala njuna oblačila po tleh, je dramo povzela policija. Pomirila se ni niti ob prihodu patrulje in je začela žaliti še policiste. Pridržali so jo in naposled odpustili s plačilnimi nalogi.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov