Lepota

Naj lifting učinek traja ves dan!

K.S.
1. 9. 2014, 08.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ker si vaša koža zasluži samo najboljše, ji to tudi podarite. Saj veste, da si zaslužite, kajne? Zato svoji koži ustavite čas in jo razvajajte – za to vam bo neizmerno hvaležna, to pa vam bo povrnila z dolgotrajnim sijajem in svilnatim občutkom.

Kaj se dogaja z vašo kožo?

Niso zgolj leta tista, ki izdajajostarost kože, temveč tudi ure in dnevi, ki minevajo. Že en sam dan lahko pusti pečat na ženskem obrazu in znaki staranja kože postanejo bolj izraziti: povešene poteze obraza, pusta koža, globoke gube, zabuhlost, podočnjaki in temni madeži. In to poslabšanje videza ima ime – dnevno staranje kože.

Klinično dokazana realnost!

Vpliv časa in ur ki minevajo na videz kože je nekaj, kar lahko na obrazu sami opazimo in obenem znanstvena realnost, ki je tesno povezana z krono-biologijo kože. Utrujenost kože obraza zvečer je znak njenega staranja čez dan. Vichy je dnevno staranje kože tudi klinično in objektivno izmeril: od jutra do večera koža postane bolj pusta, znaki utrujenosti postanejo vidnejši, gube postanejo izrazitejše in čvrstost kože se zmanjša. Ti znaki so lahko povsem enaki kot znaki dolgoročnega staranja. Sčasoma namreč ti znaki staranja postanejo izrazitejši: gube se poglobijo in koža izgubi čvrstost.

Kaj lahko naredite sami?

Danes lahko z bojem proti staranju kože čez dan delujemo proti dolgoročnemu staranju kože. Znaki staranja kože, ki se čez dan poglobijo in postanejo bolj izraziti namreč trajno ostanejo. L'Orealovi raziskovalci so za Vichy izvedli posebno študijo o spreminjanju kakovosti kože čez dan. Instrumentalne meritve, ki so jih opravili vsak večer, so pokazale, da so gube bolj izražene, zlasti tiste v kotičkih oči ter okrog nosu (nazolabialne gube), zmanjšano elastičnost tkiva, povečano prisotnost rdečice in manjšo čistost kože, zaradi česa je polt na splošno videti bolj pusta.

Zakaj izbrati Vichy LIFTACTIV SUPREME?

Preprosto: ker ponuja inovacijo! Tehnologija, ki ponuja dokaze vsak da in 3D izboljšanje videza kože. Izziv novega izdelka Liftactiv Supreme in nove tehnologije je torej okrepiti odpornost kože proti dnevnim »obremenitvam« za boljše preprečevanje trajnih znakov staranja. Vichy je za to izbral edinstvene aktivne učinkovine. V negi se nahaja Ramnoza za okrepitev učinka proti trajnim znakom staranja kože in Neohesperidin, močan antioksidant, ki pomaga preprečevati vplive foto in kronostaranja in pomaga preprečevatiizgubo sijaja ter krepi zaščitno bariero kože. Strokovnjaki pa so negi dodali tudi adenozin, ki ima gladilni učinek in pomaga preprečevati nastanek gubic čez dan, za piko na i pa v negi najdete tudi kofein, ki deluje proti utrujenosti in izgubi sijaja. Nepremagljive sestavine za neustavljivvidez vaše kože. Preverite! Ob koncu dneva je z uporabo izdelka Liftactiv Supreme koža bolj gladka, znaki utrujenosti so ublaženi, koža je bolj napeta in polt je vidno bolj sveža.

Estrada

SanjskaPoroka-clanek-svet
Last minute Sanjska poroka

Glasovanje: Kdo si zasluži 'Last minute Sanjsko poroko'?

Moamer Kasumović
Šok v BiH

Znani bosanski igralec Moamer Kasumović obsojen zaradi spolnega napada na mladoletnika

tisti dnevi v mesecu
Podkast

Video: Tisti dnevi v mesecu v drugi sezoni še bolj pikantni in žgečkljivi

Blaž Švab, Jasna Kuljaj, Z Jasno in glasno
Z Jasno in glasno

Kaj si Blaž Švab misli o velikem hitu poletja, pesmi Brajde

Sophia Loren
Jubilej

Diva Sophia Loren slavi že 90 let: Iz revščine v Hollywood

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

Zanimivosti

ciper_2
Ciper

Vse izgleda kot pred 50 leti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov