Astro

Sedem korakov, s katerimi sami sebi postanete veliki vodja

Stanka Mlakar – Ananda Devi Kaur
9. 8. 2024, 16.18
Deli članek:

Ne glede na vse, kar ste do zdaj doživeli in zdaj živite, je dobro, da se zaveste, da ste si to življenje kreirali sami. Vi ste si izbrali svoje starše, kraj, kjer ste se rodili, družino …

AdobeStock
Ne glede na stanje, v katerem ste trenutno, v sebi nosite potencial, da zaživite polno in srečno življenje.

Vse, kar se vam je zgodilo, se je zgodilo z namenom, da bi lahko najbolje zaživeli svoja poslanstva, ki ste si jih zadali, ko ste šli v to življenje. Vi ste torej tisti, ki kot odrasel človek stalno odloča o tem, kakšno življenje bo živel. Ali želite spremeniti tirnice na poti svojega življenja? Dejstvo je, da lahko, ne glede na to, v kakšnem stanju ste zdaj, sprejmete odločitev, da boste vzeli življenje v svoje roke, postali odgovorni osebni vodja in naredili vse, da zaživite polno in srečno življenje. Z vami delim korake, za katere mislim, da so pomembni, da jih uporabite na poti sprememb in z njimi čim prej dosežete mir v sebi ter zaživite trenutek tukaj in zdaj.

1. korak

Verjemite vase, da ste vodja in da zmorete narediti spremembo.

Če ne verjamete vase in se primerjate z nekom, češ da je boljši in da zmore, vi pa ne, se motite. Vsi smo tu z namenom, da živimo svoje življenje. Smo na svoji preizkušnji. Namesto da se ukvarjate s tem, česa ne znate ali ne morete, rajši poglejte, kaj že imate. Univerzum ima neskončno zalogo blaginje ter blagoslovov in nas z njimi stalno zasipa. In če mu ne damo možnosti, ker ne verjamemo vase, je dotok blaginje ustavljen. Obdarjeni ste z neskončno močjo akcije in delovanja, da blaginja in blagoslovi pridejo, samo odprite se.

2. korak

Dober osebni vodja pozna smer – zato vedite, kaj si želite.

Vsak dober vodja lahko vodi samo, če ve, kam in v katero smer naj vodi. Vsi si globoko v sebi želimo, da ima naše življenje smisel. Želimo živeti svoje želje. Od nas je odvisno, ali bomo sledili navdihom in lepim notranjim občutkom. Naš izvor nam po njih sporoča, katera poslanstva smo si želeli opraviti, ko smo se odpravili na pot v tem življenju. Dober osebni vodja jih je pripravljen priznati in sprejeti, ker ve, da je voden, zato zaupa in se predaja.

AdobeStock
Ko se zavemo, kaj želimo in potrebujemo, dobimo način, kako to doseči.

Kako začutiti svojo »pravo pot«, je pogosto vprašanje mojih strank.
Ko smo šli v to življenje, smo z našim vodnikom podpisali pogodbo. V njej piše, kdaj, s kom in skozi katere izzive bomo šli. Takrat smo se z vodnikom dogovorili, da nas bo spodbujal z idejami in navodili. To doživljamo skozi našo intuicijo in kanale jasnovidnosti. Vodja svojega življenja zna prisluhniti vodstvu in ve, da če ta občutek spremlja zadovoljstvo, sledi občutku in vodstvu zaupa.
Se sprašujete, kako zaznati vodstvo in se povezati? Najboljši način je, da se znamo povezati s seboj. Veliko ljudi najde odgovor in vodstvo v naravi, drugi ob glasbi, tretji v pogovoru s prijateljem. Sama odgovore največkrat dobim med meditacijo. Grem v svoj prostor. Povežem se z izvorom in vodnikom ter predam željo. Prepustim se in počakam na sporočilo, odgovor na vprašanje in zaupam, da mi jih bo vodnik poslal.

Biti povezan z izvorom in svojimi vodniki ni enkratna naloga, ampak mora postati naš dnevni ritual; ta na začetku, ko se odločimo, da bomo delovali zase, potrebuje več časa, potem pa ta stik s svetlobo ljubezni preide v celodnevni odnos. Dejansko postane to naše življenje. Takrat čutimo, da smo eno z izvorom in eno tudi z zemljo. Sporočila lahko pridejo sama, spontano skozi dan.

Iz izkušenj lahko rečem, da je to edina prava pot, da živiš tukaj in zdaj. Preprosto zaupaš vodstvu, mu slediš in narediš korake – po ideji, navodilu, ki ti ga da, na podlagi molitve ali prošnje, ki jo predaš.

Navodila in odgovori vodnikov, ki jih dobim, so večinoma v treh oblikah:
»Da, naredi to.« Temu v mojem telesu sledi čustvo sreče, zadovoljstva.
– »Ne, to ni v skladu s tvojimi poslanstvi.« Navodilu sledi v telesu občutek nezadovoljstva.
»Pošiljam ti idejo – izbiro –, ti pa moraš za njeno uresničenje narediti prave korake.« Dobim nalogo, ki si jo zapišem.
Dober osebni vodja se tem navodilom preda.

3. korak

Dober osebni vodja živi svojo domišljijo.

Domišljija je lastnost uma, da si predstavlja in oblikuje, ker ima moč oblikovanja in sestavljanja misli. S pomočjo domišljije lovimo misli in jih odsevamo s smislom. Če nenehno povezujemo domišljijo s prepričanjem in odločnostjo, jasno izkazujemo, kaj si želimo doseči.

S svojo domišljijo si oblikujemo sliko, kaj si želimo, in svojemu umu ponujamo fantastično priložnost za ustvarjanje. To sliko nam oblikuje izvor, naš vodnik, ki nas vodi po pravi poti.

4. korak

Dober osebni vodja se odloči in se drži na visoki frekvenci.

In potem sem spet pri vprašanju oseb, ki pridejo k meni na proces: »Stanka, saj si govorim, kaj želim in domišljam, vizualiziram, pa se nič ne spremeni.« 

AdobeStock
Naj vas ne vodi ego, temveč omogočite, da v vaše življenje vstopi mir.

Pri uresničitvi želja je pomembno, da se ravnaš po naslednjih točkah:
a) Bodite jasni pri svojih željah; pomembno je, da svoje želje razjasnite. Ni dovolj ena beseda ali en stavek. Zapišite si korake in si odprite pot.
b) Svojo željo ponavljajte vsak dan; to je priporočljivo, kajti če imamo cilj pred sabo, bo hitreje tu. Programirajte svojo podzavest, kot da je želja že uresničena. Okrepite jo s pisanjem afirmacij, pisanjem dnevnika hvaležnosti, dajte si na vidno mesto slike, opomnike ... Odprite svoja krila in živite domišljijo.
c) Verjemite, da imate podporo izvora in vodnika, ki vam bo omogočil, da bo v vaše življenje prišlo želeno obilje.
d) Očistite svoj um negativnih misli. To pomeni, da imate svoj um pod nadzorom. Takoj ko vas čustveno ali umsko povleče stran od cilja, takoj nehajte in preusmerite um, kajti če tega ne naredimo in nismo čustveno povezani z željami, cilji, naša domišljija nima dovolj moči.
e) Dober vodja vztraja in postane pozitivno usmerjena oseba; tako se drži na visoki frekvenci. Ve, da bodo na njegovi poti tudi padci, a se vedno pobere.

5. korak

Dober vodja je neustrašen in ve, da si ni dovolj samo želeti – gre v akcijo in vztraja. 

Ko vodja prejme navodilo vodnikov in ve, da to ni samo domišljija, temveč navodilo, mu sledi. Dober vodja iz izkušenj ve, da rezultat ne bo prišel čez noč. Dela korak za korakom, razmišlja jasno, pretehta in sprejema modre odločitve, ne preneha in ima pred seboj stalno sliko končnega rezultata.

Včasih bodo vaše ovire videti nepremagljive. Izredno pomembno je, da si takrat prikličite pred duhovne oči svojo vizijo. Znova in znova oživljajte sliko svojih želja, dokler ne boste obudili dovolj poguma in potrpljenja, da boste lahko počakali na nadaljnji razvoj dogodkov. Za nov preboj pogosto potrebujemo samo potrpljenje in upanje.

AdobeStock
Dober vodja se poda v neznano in dovoli, da je njegovo življenje zanimivo, in ve, da kdor išče, ta najde.

Ko pride nov izziv, ga sprejmite in se ga lotite z navdušenjem in upanjem, da je vsak korak, ki ga naredite, bliže cilju. Mogoče je lahko popolnoma nova stvar, ki je vaš um ne pozna in vam govori, da se vam bo vse podrlo, da to ni del vas, da boste s tem naredili le zmešnjavo. Takrat se ne ustavljajte. Dober vodja se poda v neznano in dovoli, da je njegovo življenje zanimivo, in ve, da kdor išče, ta najde.

6. korak

Dober osebni vodja ve, da mu ego ne pomaga, in ve, s kom sodelovati.

Na poti rasti, in ko postajamo svoj osebni vodja, je dejstvo, da so v ta proces vključeni tudi ljudje, ki nas obkrožajo. Z vsemi delimo trenutke našega življenja in vsi vplivajo na naše počutje ter misli.
Velikokrat nas vodniki tudi vodijo tako, da prejemamo mnenja drugih. Včasih je to mnenje osebe, ki ji zaupamo, in za to mnenje prosimo, včasih pa so to mnenja, ki smo jih dobili, ne da bi si to želeli; takrat se v nas lahko prebudi naš ego. Kaj ta oseba hoče od mene? Kaj si dovoli?

Tudi ta mnenja potrebujemo in jih moramo sprejeti ter izpustiti vsakršno jezo, kajti če jo potlačimo vase, je nevarna za naše zdravje. Najbolje je, da osebi odpustimo, če nas mnenje zaboli. Tudi če se ne strinjate s tem, kar je nekdo naredil, ko boste oprostili, ne boste več trpeli. Naj vas ne vodi ego, temveč omogočite, da v vaše življenje vstopi mir.

Ko osebni vodja hodi po svoji poti, mu vodniki naproti pošiljajo ljudi, katerih namen je, da nas nekaj naučijo. Imajo takšne lastnosti, ki jih tudi sam želi razviti in ki ga dvignejo. To so večinoma naši dušni prijatelji, s katerimi imamo dogovor, da se bomo z njimi srečali v tem življenju. Z njimi razvijemo svoje darove in sposobnosti. Ko se tega zavemo in sprejmemo, začne na različnih področjih življenja delovati energija duha; takrat začnemo uresničevati svoje podzavestne želje.

Dober osebni vodja prisluhne vsakemu mnenju, saj ve, da nam oseba, ki je v nekem trenutku prišla do nas, lahko prinaša sporočilo našega izvora, ker nam tega drugače ni mogel sporočiti in ga nismo slišali.

Dober osebni vodja zaupa v svoje vodstvo, da ga vodi z višjim namenom – postati to, kar želi biti, zato obvlada sebe in svoj ego ter vodi svoje življenje.

oa
Stanka Mlakar – Ananda Devi Kaur

7. korak

Dober osebni vodja živi hvaležnost. 

Kadar ste v stanju »ubogi jaz«, se čim prej spravite iz tega občutka. To lahko naredite tako, da napišete vse stvari, za katere ste lahko hvaležni. Dober osebni vodja se tudi za vsak narejen korak zahvali sebi in se nagradi. Hvaležnost je močan magnet, privlači prijatelje, ljubezen, mir in zdravje. Če ne čutite hvaležnosti, jo lahko zgradite z vsakodnevno prakso. Odločiti se, ali boste videli kozarec napol poln ali napol prazen. Odločitev je vaša.

Ko se zavemo, kaj želimo in potrebujemo, dobimo način, kako to doseči. Poleg tega, da si naredimo načrt in gremo v akcijo, pomaga tudi vera vase in v pomoč energij, da se bo pot do uresničitve odprla.

Zato se odprimo vodstvu srca in se odprimo ljubezni, miru, radosti, potrpljenju, prijaznosti, dobrotnosti, zvestobi, uglajenosti in samoobvladovanju, delujmo ponižno, iskreno in ne poslušajmo svojega ega. Odprimo se razvoju in novim modrostim, ki nam prihajajo naproti.

Odločite se zdaj in tudi vi postanite dober osebni vodja ter začnite sprejemati navodila. Dajte vse od sebe in jim sledite. Zaupajte v svoje notranje vodstvo. Vedno vas pelje po poti, ki ima višji namen – postati to, kar si želite biti. 

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste