Nadangel Ariel

8. 8.: Odprta levja vrata, levinja boga in obilje

Novka Savičić, intuitivna coachinja
8. 8. 2024, 16.11
Deli članek:

Za obilico odnosov z veliko ljubezni, povečanje gmotnih dobrin ali izpopolnitve želja na vseh ravneh si želi delati z vami nihče drug kot darežljivi nadangel Ariel.

AdobeStock
Ariel je nadangel blaginje, ljubezni, denarja in uravnoteženih čustev.

Njeno ime pomeni levinja boga, je zaščitnica živali in narave ter za vas lahko prizemlji še tako nemogočo zahtevo po obilju.
Je nadangel blaginje, ljubezni, denarja in uravnoteženih čustev. Njena zaščitna barva je svetlo rožnata in njena nepopisna milina vas bo pustila brez besed.

Nadangel Ariel si želi, da bi ljudje resnično verjeli, da obilje ni mit na Zemlji, da je ljubezen mogoča in da je možno imeti dovolj denarja. Svetuje vam, da se poskusite povezati s svojim višjim jazom, da bi odkrili, kaj vam pravzaprav pomeni obilje. Ta del bo namreč za vsakogar drugačen. Za nekoga bo to duhovna rast, za drugega sreča in zdravje ljubljenih, nekdo tretji si bo želel prestiž ali ogromno prijateljev. In vse to je obilje, sporoča nadangel Ariel ter pravi, da darila že čakajo na vas, vse, kar morate storiti, je, da sežete po njih.

PORTAL OBILJA 88

Z njo se boste najlažje povezali 8. 8. ob odprtju portala levjih vrat. To je mogočen portal, ki se vsako leto odpre, z namenom, da v vaša bitja dovaja visokofrekvenčno energijo. Podpira vas pri tem, da si ponovno zgradite svojo duhovno energijo in se povežete z duhovno energijo matere Zemlje ter obenem obnovite vero v obilje.

Na ta ultimativno manifestacijski dan svetuje človeštvu, da ozavesti svoja omejujoča prepričanja in jih začne postopno spreminjati. Seveda je treba v prvem koraku razumeti, kako deluje manifestacija. Da bi se znašli v polnem izobilju na vseh področjih življenja, je treba razumeti dinamiko manifestacije. Na tej točki vam ne bo koristilo ponavljanje pozitivnih afirmacij, če le te naletijo na zid iz opek, ki se imenuje blokada manifestacije, kajne? Uma ne moremo preslepiti, saj reagira na tisto, kar pozna, in vse ostalo, kar mu je tuje, rad izloči. To je naravna obramba možganov, njihova primarna funkcija, da se zavarujejo in preživijo.

AdobeStock
Njena zaščitna barva je svetlo roza in njena nepopisna milina vas bo pustila brez besed.

VZORCI POMANJKANJA

Kaj sploh lahko storite, da vse to spremenite? Vsakdo, ki je prišel na Zemljo, je prišel sem že z vnaprej pripravljenim načrtom, s svojim unikatnim dušnim zemljevidom. Če se vaš višji jaz ni odločil predelati določeno lekcijo v smeri pomanjkanja, se obilje resnično skriva za ovinkom.

Prepoznajte, kaj je tisto, kar vas pravzaprav omejuje pri doseganju zastavljenih ciljev! Je to morda neaktivnost, slaba samopodoba, družinski vzorec, ki pravi, denarja ne more biti zadosti za vašo družino, saj niste Rockefeller? Zveni znano? Da, to so »dobri« stari družinski vzorci, ki potrebujejo svetlobno prevetritev.

Določeni vzorci se lahko pokažejo kot bolj trdovratni in bodo potrebovali več raziskovanja, ker se lahko zgodi, da ste že pozabili, v kateri situaciji ste jih ponotranjili. Denimo, da si vedno odrekate počitnice, rečete si, še toliko dela imam, ne bo mi zneslo, zdaj ni čas za to. Po temeljitem raziskovanju podzavesti pa vendar ugotovite, da ste kot otrok večkrat slišali, ne zmoremo si vsega privoščiti, kaj šele oditi na oddih. Čeprav ste to kot otrok slišali petkrat in ni bilo vedno pravilo, je v vaši podzavesti vseeno ostal občutek pomanjkanja, ki se je nato obelodanil v deloholizmu. Velja, da bolj ko boste preoblikovali omejujoče se spone možganov in emocij, lahkotnejše bo udejanjanje idej.

ČUSTVENA IN MENTALNA STABILNOST

Čustvena in mentalna stabilnost sta izjemnega pomena za dotok obilja in uresničeno manifestacijo. Drugače se lahko zgodi, da ste en dan polni entuziazma in zagona, drug dan čisto nasprotje, polni pesimizma in črnogledih misli. Stopicanje en korak naprej in dva nazaj lahko upočasni ali celo zaustavi vaša prizadevanja. Velike želje in veliki koraki zahtevajo doslednost v uresničevanju, saj vam le tako lahko uspe priti do cilja. Le stabilni ljudje si lahko zagotovijo enormno količino mentalne in čustvene energije, ki je potrebna za sistematično in disciplinirano delovanje vsak dan.

URESNIČITEV ŽELJA

Z velikodušno pomočjo nadangela Ariel si lahko signifikantno spremenite delovanje in prizemljevanje manifestacije na Zemlji. Njeno potrditev boste dobili v naključnih videnjih rožnatih peres, raznobarvnih svetlobnih lučeh, mavrici, morda pa najdete denar na vaši poti.

Vendar je ne sprašujte za zadetke na loteriji, saj opozarja, da je to lahko bolj prekletstvo kot blagoslov. Ne reče se zastonj, pazite, česa si želite! Če pa imate željo, ki si jo vaša duša resnično želi, se bo izpolnitev le te neizpodbitno pokazala v prihodnjih mesecih.

NE BLOKIRAJTE DOMIŠLJIJE

Zatorej pustite svoji domišljiji prosto pot in dovolite, da vam nadangel Ariel z veseljem odstre tančico skrivnosti do resničnega bogastva in utelešenja vizij vaše duše. Lahko se lahko zgodi, da boste tam nekje sredi vsega tistega, čemur pravijo nerealno sanjarjenje, odkrili svojo unikatno iskrico, ki potrpežljivo čaka, da smukne iz domišljijskega sveta in se razkritje svetu. Nato se zahvalite nadangelu Ariel.

Osebni arhiv
Novka Savičić

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste