Astronapoved

Horoskop za petek, 26. julija

N.K.
26. 7. 2024, 05.40
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – V ljubezni se ne bi smeli igrati z ognjem. Ne morete skriti resnice pred nekom, ki vas predobro pozna. Čeprav še niste končali neke naloge, boste že dobili novo.

BIK – V službi se dogaja nekaj, kar vas bo pomirilo. Sprostili se boste, odražalo se bo tudi v srčnem življenju. Današnji dan izkoristite tudi za nekaj več rekreacije.

DVOJČKA – Na začetku dneva si boste zadali nekaj, kar vas bo utrudilo. Zato boste negotovi in občasno tudi zadirčni. Preživite več časa na odprtem, daleč od skrbi.

RAK – Z nekom se ne razumete, tudi zato, ker vedno izbirate napačne načine komunikacije. Vzemite si več časa in se soočite. To bo edina možnost, da pojasnita stališča.

LEV – Psihično boste zelo aktivni. Morda v taki vnemi ne boste ugotovili, da vam nekdo želi povedati nekaj nujnega. Uprite se želji, da bi govorili le o svojih izkušnjah.

DEVICA – Čustva boste prikrili, dokler ne boste razmislili o njih. Partner bo mislil, da ste se ohladili, ker bo odzive doživel z zamikom, a se boste lažje pogovarjali.

TEHTNICA – Ob povabilu boste nepripravljeni, čeprav tega nočete pokazati. V ljubezni vas privlači oseba, od katere vas loči starostna razlika ali razdalja v kilometrih.

ŠKORPIJON – Vse boste opravili dokaj hitro, ne bo pričakovanih zapletov. Z osebo, ki vam je naklonjena, lahko rešita nekaj nesoglasij. V ljubezni bo več novosti!

STRELEC – Dopoldne pazite pri srečanjih. Počakajte, da spregovorijo drugi. Posvečate se delu, pa tudi zamislim, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje.

KOZOROG – Pripravite se na vse, čeprav vam ne kaže slabo. Lahko se zgodi nekaj, kar bo spremenilo odnose. Morda boste porabili veliko časa tudi pri rutinskih opravkih.

VODNAR – Najprej poskrbite za mlajše, potem bo čas, da se predate zadevam, ki bi jih radi raziskali. Potovanje vam bo dobro delo, le pravočasno obvestite prijatelja.

RIBI – Spet se bosta prepletali ljubezen in prijateljstvo. To se ponavlja. A tokrat se odločite za akcijo, tudi če bi se morali odločiti za daljšo pot.

Estrada

natalija-veseljak-simon-pelko-1
Amore mio

Najljubši kompliment za Natalijo: »Mami, ti si najboljša mami na svetu!«

Srbski igralec Sergej Trifunović
Srbski igralec

Trifunović v Splitu dobil 60 dni pogojne kazni, plačati mora 150 evrov, zanj se je zavzel tudi Vučić

Alfi Nipič
Dvojno slavje

Nipiča za prvih 80 šokirali z "muzikantsko budnico" in vodometom, Hermino Veseljaki obiskali na domu

Baby Lasagna, Šou domov
Radio 1

Ekskluzivno v Šou domov: Tomi Meglič imel velike načrte z Baby Lasagno

robert petan_foto jernej kokol (1)
Po novem tudi mož

Robert Petan na skrivaj skočil pred oltar!

nina donelli 2
Zdaj je znano!

Noseča Nina Donelli prvič razkrila svojega partnerja, gre za znanega slovenskega športnika

Zanimivosti

električni-števec
Napačen števec

Skoraj 20 let plačeval račune nekoga drugega, opazil šele sedaj

sanje, sanjanje, letenje
Popolnoma vsi sanjamo

Najpogosteje se sanje vrtijo okoli denarja ali letenja

Splet 1-brez CO2
Zanimivosti

Slovenske železnice pomembno prispevajo k varovanju okolja: od letos z brezogljičnim prevozom potnikov in tovora z vsemi električnimi vlaki

seo net
Zanimivosti

Kako se dela SEO optimizacija - Vodnik za boljšo vidnost

_Reporter.
Zanimivosti

Kandidatka z udbovskim dosjejem: zaradi sodelovanja s Službo državne varnosti lahko Marti Kos propade komisarska kandidatura

boj_1
Rimljani

Boj velikanov za oblast